čtvrtek 17. března 2016

Kolimax pánev

Sháněla jsem pánev s nepřilnavým povrchem, s kemamikou bez teflonu (s teflonem je bohužel na trhu většina keramiky - PTFE). Protože jsem už od nich. Ideální na smažení a restování s minimálním množstvím tuku. Venkovní povrch je leštěný.


Kolimax pánev

Firma se od svého založení zabývala výrobou nádobí. Kolimax Mramora pánev Grey cm. Spojením kvalitného nepriľnavého povrchu ILAG GRANITEC s robustným nerezovým telom sme vytvorili panvicu, ktorá splní Vaše požiadavky na kvalitný výrobok pre varenie bez tuku. Má silné třívrstvé sendvičové dno vyrobené technologií A-THERM INDUCTION s vynikající akumulací tepla. Ohřev můžete vypínat s předstihem, ušetříte.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Kolimax pánev

Výrobky, ktoré nespĺňajú naše kritériá pre prvú akosť, vyraďujeme do druhej akosti. Väčšinou sa jedná o drobné odreniny alebo poškriabania. Chyby sú iba vzhľadové a nemajú vplyv na funkčnosť. Vďaka tomu môžete kúpiť riad so zaujímavou zľavou. Díky tomu by se pokrmy neměly připékat ani v případě, že použijete pouze minimum oleje.


Můžete ji využívat na všechny typy ohřevů, tedy i na indukční plotnu. Kvůli plastové rukojeti není možné pánev dávat do trouby. Vybírejte si Poklice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vysoké okraje se zprvu zdály jako nevýhoda, ale opak je pravdou.


Kolimax pánev

Kdyby měli v nabídce pánev se širším dnem, brala bych tu. Ucho na druhé straně pánve mi přijde kvůli větším požadavkům na prostor na plotně překážkou. Hodnocení produktu: 1. Pánve MRAMORA s mramorovým povrchem od českého výrobce.


Vzhled černo-šedého mramoru ozdobí v. Možno použít v troubě do 160°C. Prodloužená záruka let. Pánev s nepřilnavým mramorovým povrchem. Vhodná na všechny druhy sporáku.


Kolimax pánev

Lze mýt v myčce nádobí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kvalitní české hrnce a kastroly se skleněnými poklicemi.


Rychlá expedice, doprava zdarma! Kč Poslední kus za tuto cenu! Pánve řady KLASIK jsou určeny všem, kteří si oblíbili klasický povrch vhodný pro přípravu všech druhů pokrmů a na prvním místě je pro ně funkčnost a maxi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky