čtvrtek 17. března 2016

Pračka brandt náhradní díly

Máte doma prázdnou skleničku, tak si zkuste udělat svícínek. Skleničku můžete polepit, pomalovat i posprejovat, drží i některé fixy, prostě co vás napadne. Tady vkládám jen jednu. Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice? Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace.


Vítám Vás u mého prvního videa. Doufám že se vám bude video a těším se u dalšího. Dejte like, odběr a komentujte. Teplo a světlo svíček navodí tu správnou vánoční atmosféru, a proto by ve vaší domácnosti neměly chybět krásné svícny.


Na Vánoce je všechno povoleno. Tedy myslíme především co se výzdoby domova týče. Někdo má rád pomálu někdo zase přespříliš.


Ale v tomto období svátků je dovoleno být i přehnaný, co se kýče týče. A kdo z vás si rád vyrábí výzdobu sám, máme pro něj skvělý nápad od Anežky a Jiříka na vánoční dekoraci. Tím bylo udržování například teplého čaje v konvici na nahřívacím vařiči), umělý sníh, který pořídíme v prodejně s dekoračními předměty (případně hrubozrnná sůl), šišky, tavicí pistole, jutový motouz, sníh ve spreji, štětec. Zajímavým a naprosto jednoduše proveditelným nápadem na svícen jsou obyčejné skleničky.


Originální svícny ze skleniček. Použít můžete jak skleničky z kuchyně, tak skleničky ze zavařenin nebo skleničky od starých vyhořelých svíček. Je jen na vás, jak si skleničku dozdobíte.


Přinášíme tipy, jak lehce ozdobit skleničku na víno a mít doma pěknou vánoční dekoraci - hravě tak okouzlíte návštěvu :-) A pokud hledáte inspiraci na bale. Pokud vás však nic nenapadá, nebo byste. Návod na elegantní svícny ze zavařovaček Zavařovací sklenice se dají využít i naprosto jinak, než na zavařování.


Vyzkoušejte si vyrobit některý z těchto svícnů a ozvláštnit tak vaši dekoraci v domovech. Dvě malé jsem si vzala domů, že z nich jednou něco udělám. Nyní mne to napadlo, budou z nich svícny. Blíží se vánoce a světlo.


Svícen z vínových skleniček. Vínové skleničky jsou sice krásné, ale také velmi křehké a při manipulaci s nimi se vám jistě nejedna rozbila. Ojedinělé kousky, které vám jako sirotci zůstanou z původních sa rozhodně nevyhazujte!


Budou se vám hodit k vyrobení svícnů na vánoční stůl. Sklenic a skleniček je v domácnosti dost a dost. Ty od jogurtů budou v adventním čase již brzy sloužit jako svícny. Sklenička je natřena stříbrnou akrylovou barvou – nebyl použit štětec, ale kousek houby na nádobí. Vložíme svíčky a krásné zimní svícny máme hotové.


Pracujte s podložkou, usnadní to práci a nezaneřádí stůl. Mason jars have taken the internet and the world by storm. There are so many uses for them, from the practical to the decorative.


Your ordinary mason jar can be converted into a menacing spectacle if you apply some creativity using weird colors or trapped spiders. Ale jsou vytvořeny z běžně. Kores přináší návod na výrobu jednoduchého a elegantního svícnu, k níž potřebujete pouze nízkou sklenici ze silnějšího skla, lepicí tyčinku Kores, bavlněnou přízi,.


Samotný postup výroby je jednoduchý. Tyto kombinace materiálů vřesům velice sluší. Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.


Na výrobu svícnů ze sklenic potřebujete obyčejné zavařovací sklenice, přírodniny - nasbíráme například podzimní listí, dozdobíme třeba pěnovými lístky (balení ks barevných lístků vyjde asi na 1Kč), stuhou, jutovými provázky nebo stuhou z juty. Láďa Hruška nám pomůže podtrhnout příjemnou rodinnou vánoční atmosféru originálním skleněným svícnem, který budeme mít hotový cobydup, a navíc nemusíme chodit nic kupovat, protože pro jeho výrobu máme zaručeně všechno doma. Svícny ze skleniček od jogurtů.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky