pondělí 7. března 2016

Chladící kostky do whisky

Sada obsahuje chladících kamenů a sametový váček pro skladování. Po ochlazení nebo namražení vhoďte kamenné kostky whisky stones přímo do destilátu a můžete si vychutnávat chuť chladného čistého nápoje. Jedná se o chladící ledové kostky neboli whisky stones, které jsou z ušlechtilého kamene ve tvaru kostky a vkládají se do nápojů pro ochlazení místo kostek ledu.


Na rozdíl od ledu kamenné kostky zachovají původní originální chuť destilátu a neředí ho rozpuštěnou vodou. Jsou vyrobeny hladkého kovu a proto také nepoškrábou sklo. Ochladí váš oblíbený nápoj, aniž by naředil jeho chuť.


Vložte je do mrazáku a nechte je pořádně namrazit. Kamenné chladící ledové kostky tzv. Whisky díky nim neztratí nic ze své chuti oproti naředění vodou s obyčejnými ledovými kostkami. Speciální kameny ochladí váš nápoj, aniž by ho naředil vodou jako klasický led. Vhodné do whisky , ale i jiných alkoholických či nealkoholických nápojů.


Ledové kameny do nápojů. Velice častá otázka zní: WHISKY nebo WHISKEY ? Mramorové kostky mají t. V zásadě je to jednoduché. Až do první dekády minulého století to bylo jedno. Po první světové válce se postupně ustálilo psát whisky ve Skotsku, Kanadě, Japonsku a zbytku světa, zatímco v Irsku a ve Spojených státech se prosadila až na ojedinělé výjimky whiskey. Nejznámější whisky je samozřejmě ta skotská.


Kostky jsou vyrobeny tak, aby nezanechávali žádnou chuťovou stopu. Whisky stones, které se po namražení přidají do whisky namísto kostek ledu. Díky těmto originálně vypadajícím kamenům máte jistotu, že jemná chuť whiskey , která několik let zrála v dubových sudech zůstane nezměněna. Pokud si chcete nachladit koňak, whiskey nebo jiný nápoj kostkami ledu, stane se, že se kostky rozpustí a devalvují tak původní chuť nápoje. Proto přišla na svět novinka v podobě chladících kamenů, které stačí namrazit a vhodit do nápoje.


Ten ochladí, ale nezředí ho. Kameny je možné navíc používat stále a stále dokola až donekonečna. Chladící kostky Vacu Vin ks, bez rozpouštění a ředění snižují teplotu nápoje, kovové, kostky lze po omytí opět zchladit a použít. Návod k použití: Před použitím chladící kostky propláchněte ve vodě. Doba potřebná pro ideální namrazení jsou hodiny.


Poté vložte do sklenice a nalijte váš nápoj. Nechte ho chvíli odstát pro získání správné teploty a poté již zbývá jen si ho vychutnat. Cena 1- Kč je za jeden kus chladící kostky whisky stones! Kostky dodáváme ve světlé až krémově bílé barvě kamene. Po namražení dlouho drží nízkou teplotu a rychle ochladí destilát.


Do whiskové sklenky je vkládá jedna až tři chladící kostky. Jsou skvělým tipem na dárek nejen pro milovníky kvalitní whiskey. Díky vkusné dřevěné krabičce vám odpadne starost s balením dárku.


ALBI Chladící kameny do whisky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky