čtvrtek 31. března 2016

Whirlpool jq 276 sl recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Volně stojící multifunkční trouba s 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí - mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Novinkou je unikátní funkce Bread Defrost, díky níž bude vaše pečivo po rozmrazení chutné a křupavé.


Inteligentní technologie 6. Díky systému mikrovln 3D rovnoměrně ohřeje vaše potraviny. Parametre a informácie o produkte. Whirlpool Multifunkční mikrovlnná trouba se 6. This video is unavailable. Tato volně stojící multifunkční trouba nabízí celou řadu užitečných funkcí – mikrovlnný ohřev, gril, kombinovaný gril, gratinování, rozmrazování, vaření v páře, zapékání a pečení s funkcí Crisp, která je určena například pro.


Mikrovlnná trouba JQ 2SL je ovládána elektronicky. Nastavení funkcí je intuitivní a snadné a zvolené parametry se zobrazují na přehledém zeleném displeji. O snadné omývání vnitřku trouby se stará speciální nepřilnavý povrch Magic Clean, který je odolný proti znečištění. Elektronické ovládanie, zobrazenie funkcií na displeji.


Možné zakúpiť priamo na Heureka. Do obchodu Daewoo KOC 9Q4T. Trouba nabízí řadu užitečných funkcí.


Kromě mikrovlnného ohřevu to je také grilování, vaření v páře nebo pečení s funkcí Crisp. Nechybí ani nová unikátní funkce Bread Defrost, která rozmrazí pečivo tak, aby bylo chutné a. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ennek köszönhetően villámgyorsan süti. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Disponuje také funkcí 6. Táto voľne stojaca multifunkčná rúra JQ 2BL doslova myslí za vás - inteligentná technológia 6. Rúra ponúka množstvo užitočných funkcií.


Okrem mikrovlnného ohrevu to je tiež grilovanie, varenie v pare alebo pečenie s funkciou Crisp. Nechýba ani nová unikátna funkcia Bread Defrost, ktorá rozmrazí pečivo tak, aby bolo chutné a chrumkavé. Je vybavená 3D distribúciou mikrovlnných vĺn pre rovnomernejšie prehriatie potravín.


S touto rúrou môžete variť v pare a pripravovať tak zdravé a lahodné jedlá, ktoré si uchovajú dôležité vitamíny a minerály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky