čtvrtek 31. března 2016

Termostat lednice nevypíná

Lednička nevypíná , kompresor stále běžía po nějaké době začne pískat( v téhle době je kompresor tak horký, že se ho nedá dotknout). Po nastavenítermostatuna 0se lednicevypne. Po opětovném nastavení termostatu na 1se lednice po 15min zapne, ale opět se nevypne a po nějaké době přichází přehřátí kompresoru a. Co když se chladnička nevypne?


Tato otázka znepokojuje mnoho lidí. Rozpad chladničky je obvykle spojen s úplným odstavením. Ale poměrně častým problémem je, že chladnička pracuje neustále a nevypíná. Pokud je místnost horká, kompresor chladničky. Má smysl pořizovat nový, univerzální termostat ? Lednice nevypíná a stále mrazí, po telefonu odhadnuto, že se jedná o závadu na termostatu.


Otevře seznam důvodů, proč chladnička neustále běží a nevypíná , vadné relé nebo termostat. Zodpovědný za teplotní pozadí zařízení, fyzicky neschopný objektivně posoudit stávající teplotní režim. Výsledkem je, že technika nevyřeší nedostatek chlazení. Mezi další příčiny patří poškození nebo vadná. A mezi lednicí a mrazákem kde je těsnící guma skoro vařící místo.


Lednice běží non-stop, vůbec se nevypíná a přesto nechladí. Příčiny mohou být dvě: málo chladiva, nebo vadný kompresor. Obě opravy by vám servisman měl být schopen udělat na místě, ovšem oprava kompresoru může být dražší. Nabízíme termostat chlazení, náhradní termostaty pro chlazení. Tato sekce obsahuje náhradní termostaty pro chladicí zařízení a ledničky.


Náhradní termostaty jsou určeny do chladicích zařízení pro domácí i velkokuchyňské využití. Termostaty - Katalog Termostaty. Dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty. Hloupá závada, která se projevuje taky stálým chodem motoru je zamražený výparník uvnitř lednice nebo mrazáku. Výparník je zaizolován vrstvou ledu a nemůže dostatečně prochladit vnitřní prostor mrazničky.


Může to být i netěsností okolo dveří. Celkové hodnocení Původně dohodnutý technik se bohužel zranil, oprava se tedy uskutečnila až v náhradním termínu. Obvyklou situací je, že chladnička nevypíná , takže neustále chladí, až začne vznikat uvnitř námraza. Příčinou může být rozbitý termostat nebo relé.


Taková oprava vyžaduje odborný zásah, který neodkládejte, jelikož zdánlivě drobná porucha se může změnit v rozsáhlejší závadu, kdy lednička nebude vůbec startovat a vyteče. Důvod mražení lednice ovšem. V tomto provedení je důvo proč bez postižení termostat může být těsně uzavřený selhání těsnění dveří nebo mrazicí nebo chladicího prostoru. To je způsobeno zapomenutými dveřmi v otevřené poloze nebo když je gumový pás opotřebovaný a neposkytuje dobrý. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka.


Získejte cenové nabídky na oprava ledničky, servis elektrospotřebičů. U lednice Zanussi(kombinace mražák- lednice -jeden kompresor)budu s největší pravděpodobností měnit termostat. A ted k dotazu-trošku sem znejistěl ohledně vodičů k termostatu. Do termostatu jde černej hnědej-to chápu-černej přívodní fáze(z něj de také jeden na vypinač žárovky). Hnědej jde do kompresoru.


No ale pak tam sou z termostatu ještě dva. Velmi ochotný personál, potřebovala jsem ověřit kompatibilitu náhradního dílu, přestože dělali inventuru a nemuseli mi ani vzít telefon, tak nejenže telefon vzali, ale poradili mi, vše ověřili, během chvilky napsali potvrzující e-mail, takže jsem zboží mohla objednat s klidem, že objednávám opravdu správný náhradní díl a druhý den jsem měla náhradní díl doma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky