pátek 18. března 2016

Plastový hrnek se jménem

Plechový hrneček se jménem , plastový hrnek se jménem do školy nebo školky. Výroba hrnečků pro děti i dospělé se jménem a motivem na přání. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


V naší kolekci hrnků se jmény můžete vybírat z praktických plecháčků či jejich keramických imitací, ale také ze standardních keramických hrnků. Na hrnky napíšeme jakékoliv jméno, napište nám ho do komentáře při vyplňování objednávky. Uděláme hrnek s jakýmkoliv jménem dle Vašeho přání. Bílý plastový hrnek s vrstvou vhodnou pro sublimaci. Potisk se provádí přímou sublimací, nemůže tedy dojít k jeho následnému odlupování jako u jiných.


Kouzelný hrnek , vhodný jako dárek. Potěšte originálním hrníčkem, který můžete darovat té nejmilejší osobě. Hrneček se jménem srdíčka. Provedení v bílé barvě.


Porcelánový hrnek o objemu l, český porcelán, pro děti se jménem , požadovaná jména zadáte při objednání hrnku. Vhodný hrnek pro školky. Každé dítě může mít svůj originální hrnek se jménem. Vyberte si z několika motivů v naší nabídce. Nabídneme Vám lepší cenu již od ks.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zde se nacházíte: Heureka.


Potisk je zdravotně nezávadný, určený k ručnímu mytí a je umístěn z obou stran, takže je vhodný jak do pravé, tak levé ruky. Polymerový bílý hrnek s barevným vnitřkem a ouškem je skvělý dárek nejen pro děti. Plastový hrnek s vlastním potiskem, hrnek plastový pro děti. Kvalitní bílý plastový hrnek pro sublimační potisk vlastní fotografii. Dětský hrnek vhodný pro děti od měsíců, plastový , s pítkem (učící), úchyty pro dětské ručičky a možnost umývání v myčce Hledáte pro své dítě hrneček, ze kterého by samo pilo, ale přitom by se tekutina nerozlila?


Vyzkoušejte Philips Avent Premium s. Vytvořte si originální plechový hrnek s vlastní fotkou, se jménem nebo jiným textem či obrázkem. Vlastní originální plecháček navrhnete během chvilky! Svůj plechový hrnek můžete zaslat svým blízkým jako dárek klidně anonymně.


Stačí přidat potisk na hrnek a vše ostatní uděláme za vás. Koupilo si 7zákazníků za 1Kč. Hlídat podobné - Vyprodáno. Hrnky se jménem potěší každého! Odhalte pravdu o svém jméně díky novému konceptu Hrnkoviny.


Originální keramický hrneček s designem ve stylu novin. Neuvěřitelné informace o jmén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky