pátek 11. března 2016

Otočný talíř do mikrovlnné trouby aeg

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!

Mikrovlnné trouby jsou ideální pro rychlý ohřev vychladlého jídla nebo rozmrazování trvanlivých potravin. V troubách s funkcí grilu ale snadno připravíte i celý pokrm od začátku až do konce. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Ak ste sa už zaregistrovali v spoločnosti AEG alebo Zanussi, môžete tieto údaje použiť na prihlásenie sa aj tu.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou.


Vestavná mikrovlnná trouba AEG ohřeje, uvaří, a dokonce i ugriluje.

Kromě toho je vybavena dalšími praktickými funkcemi, které vám zpříjemní přípravu jídla. NÁHRADNÍ DÍLY Náhradní díly mikrovlnné trouby Osvětlení, talíře a ostatní Otočný skl. Talir do mikrovlnne trouby aeg. Třídílný talíř do mikrovlnné trouby s poklicí.


Kvalitní otočný talíř vyrobený ze skla TTB 0B je určen pro mikrovlnné trouby Whirlpool, které mají funkci otočného talíře. Není divu – jedná se o praktické pomocníky, kteří nám šetří spoustu času i námahy. Talíř má průměr 2cm. Prostřednictvím těchto spotřebičů můžeme snadno a rychle ohřívat jídlo, moderní mikrovlnky však disponují i celou řadou dalších funkcí, díky. Trouby AEG vám pomohou pozvednout pečení na zcela novou úroveň.


Objevte s námi kouzlo páry a připravujte v multifunkční parní troubě luxusní pokrmy jako z těch nejlepších restaurací. Je pro vás prioritou snadná údržba? Vyberte si troubu, která se sama vyčistí. Vnitřní prostor je tvořen. Díly na mikrovlnné trouby.


Skleněný otočný talíř do mikrovlnné trouby. Udává v kolika stupních je možno regulovat výkon mikrovlnné trouby. Otočný talíř Otočný talíř 7W Výkon Maximální mikrovlnný výkon, kterým je ohříváno jídlo.


Určitě víte, že je vhodné do mikrovlnné trouby používat jen osvědčené příslušenství ze správného materiálu, například otočný talíř do mikrovlnky, ale také zapékací talíře Crisp a podobně.

Nevhodné příslušenství může nevratně mikrovlnnou troubu poškodit. Stejně tak byste měli využít jen vhodných. Průměr 25cm , x výstupek ze spodní starny pro otočný trn - unašeč.


Univerzální použítí u více výrobců mikrovlnných trub.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky