středa 30. března 2016

Sklenice na kliceni

Sklenice na klíčení Obje700ml. Je vyrobena ze zdravotn. Misky na klíčení semen, sklenice na klíčení a další nádoby na klíčení jsou součástí oblíbené a zdravé RAW kuchyně, protože se v nich pěstují chutné a na vitamíny, enzymy a další prvky bohaté klíčky semínek. Můžete si tak snadno a rychle vypěstovat různé druhy klíčků, které využijete ke konzumaci ve stavu.


Praktická sklenice na klíčení semínek s elegantním stojánkem. Naklíčovací sklenice Zdravý den, je vyrobena ze zdravotně bezpečného skla. Pro zavlažení semen není nutné odstraňovat víčko ze sklenice. Podobné fráze na Sleviste.


K takovým činnostem patří také domácí pěstování klíčků, ke kterým potřebujete pouze semínka na klíčení a další příslušenství jako například misky na klíčení, sklenice či jiné nádoby na klíčení a vodu. Určitě jste už slyšeli, že čerstvé klíčky jsou bohaté na enzymy a minerály, obsahují 20x více vitamínů než běžná zelenina. Taková lžíce klíčků obsahuje několikanásobně větší množství výživových látek než byste našli v dospělé rostlině.


Sklenice na kliceni

Nakličovací sklenice je krásná a jednoduchá pomůcka, jak si doma během několika málo dnů připravit chutné a enzymy našlapané klíčky, které dodají Vaším pokrmům spousty nutričně bohatých látek. Má speciální šroubovací víčko opatřené síťkou z nerezové. Potom vodu přes víčko vylijte a postavte sklenice do stojánku dnem vzhůru, aby mohly odtéct poslední zbytky vody. Další dny: semena je potřeba pravidelně promývat, aby se namočila a rychle klíčila.


Voda bude odkapávat na keramický podstavec. V příštích dnech pokračujte proplachováním ráno a večer až do sklizně: vždy znovu nalijte do sklenic vodu (přes víčko), nechte několik minut stát, přes víčko. Umístěte sklenici na kovový stojánek šikmo víčkem dolů. Díky tomu bude moci přebytečná voda odkapat na keramickou misku podstavce. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů.


Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány. Jednoduchá cesta k výživným klíčkům. Díky sítku se klíčky snadno proplachují a neplesniví.


Navíc sklenice může tvořit v průběhu pěstování i pěkný a estetický kuchyňský doplněk. Materiál: sklo, nerezové sítko, hliníkové víčko. Semena namočte na noc do vody, ráno je slijte a nechte osm hodin klíčit. Pak je rozsypte na zeminu, pozor není potřeba je zahrnovat. Potom misku přikryjte černou fólií a nechte klíčit čtyři až pět dní, každý den zalévejte.


Tyto klíčky obsahují zdraví prospěšné látky (makroprvky, mikroprvky, minerální látky, vitamíny) a je vhodné je používat při přípravě pokrmů (hlavních jídel, polévek, salátů, chlebíčků, pomazánek atd.). Klíčky fazolu adzuki mají pozitivní účinky na léčbu onemocnění slinivky a močových cest. Moderní broušené sklenice zdobené kamínky Swarovski Elements jsou vyrobeny s citem pro krásu křišťálového skla a zručností zkušených sklářských mistrů.


Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Směs obsahuje speciálně vybrané druhy semen, které se svými vlastnostmi doplňují, zajišťují vyvážený poměr živin a mají podobné nároky na péči při klíčení. Sítko na víčku sklenice zajišťuje rostlinám dostatečný přísun vzduchu.


Použité materiály a zaoblený tvar sklenice s velkým hrdlem umožňují její snadné mytí. Díky elegantnímu designu bude naklíčovací sklenice Zdravý den účelným a vkusným doplňkem každé kuchyně. Brokolice Wolfberry BIO semínka na klíčení 2g jsou křupavé, jemné a skvěle doplní snad každý pokrm.


Klíčky brokolice dochutí saláty, pomazánky, polévky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky