středa 18. ledna 2017

Box na kosmetiku

Originální úložný box na kosmetiku potěší všechny ženy, které chtějí mít ve své kosmetice pořádek. Na straně boxu jsou praktické kapsičky, do kterých můžete dát další drobnosti. Povrch je v květovaném vzoru. Vybrat si můžete z několika barev.


Box na kapesníčky Essey Wipy Cube White. Bílý box na kapesníčky Essey Wipy II.

Box , nádobka PREMIUM PLUS na kosmetické a vatové tampony, WENKO. Organizér na kosmetiku , bambus E614. Kosmetický organizér Máte šminky rozházené po koupelně?


Pořiďte si tento praktický organizér, který je vyroben z kvalitního bambusového dřeva. Obsahuje tři vyjímatelné boxy na odkládacím tácku. Ideální k odložení kosmetiky či kancelářských potřeb. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Bílý úložný box na kosmetiku Aquanova Moon.


Vysoce dekorativní, designově uhlazená a jemná.

Taková je kolekce Moon od belgické značky Aquanova, která se vyznačuje kombinací klasických tvarů a jemné barvy, a tak se velmi snadno kombinuje s ostatním vybavením vaší koupelny. Detail produktu Do obchodu. Kč Nomess Clear dvojtý organizer 1. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky.


Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hledáte krabice, organizéry nebo látkové boxy, do kterých uložíte oblečení, šperky i boty? Zkrátka spoustu užitečných pomocníků, díky kterým udržíte ve svých věcech pořádek lusknutím prstů. Chcete nejlepší dózy na kosmetiku ? XXXL výběr Boxy, kelímky, krabičky, dózy Kulaté i hranaté Kupte kosmetické boxy levně online!


Ukládání a uspořádání je další důležitou součástí harmonického domova. Pořiďte si například úložné boxy, stojany na šaty nebo různé věšáky na e-shopu KIKA. Tento minimalistický box se skvěle hodí na šampony, sprchové gely, peelingy a další kosmetiku nebo na mycí houby.


Můžete si koupit více kusů, zavěsit do sebe a tím ještě zvýšit úložný prostor. Má otvory na odtok vody, ve vašich kosmetický nezbytnostech se tak nebude tvořit nežádoucí vlhkost. Dobře roztříděná, přehledně uložená kosmetika – to není žádný problém.

S těmito dvěma multifunkčními boxy na kosmetiku v průhledném hranatém designu získáte ideální prostor např. Sada dvou různě velkých boxů Větší z kostek je opatřena víčkem, menší je otevřená. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě,. Velký organizér na kosmetiku Compactor je vyrobený z čirého pevného plastu.


Skládá se ze zásuvek a horního úložného dílu - ideální pro skladování veškeré kosmetiky. Sign In to Your Account Email Address.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky