pondělí 30. ledna 2017

Výrobník mlhy půjčovna

Plazivá mlha vzniká procesem, kdy klasicky vyrobená mlha projde zchlazením v. Půjčovna speciálních efektů. Univerzální výrobník plazivé mlhy. Profesionální výrobník umělé mlhy.


Není tak třeba obstarávat suchý le jeho použití je ale také možné. Vynikající efekt na svatby a na natáčení vikeo klipů. Mlhovač „Antari Z-80“ Mlhovač Antari Z-den. CZ půjčovna techniky pro ozvučení, světla a efekty pro narozeninové párty, večírky a jiné akce. Realizace: Webdesign 4Peop.


Vše skladem v e-shopu a na prodejnách. Záruka roky a nejlepší služby. Mlha je ochlazována ledovými kostkami a poté přeměněna na plazivou mlhu.


V této kategorii najdete množství výrobníků mlhy , které jsou zároveň šetrné k životnímu prostředí. Stanou se perfektními pomocníky pro profesionální divadelní efekty. Kromě divadel se hodí na diskotéky a do tanečních klubů, ale i na koncertní pódia a mobilní akce. RESUN - Mist maker MM-0 výrobník studené mlhy. Cena zahrnuje pronájem sestavy zvukové techniky po dobu až hodin (jeden den si půjčíte, druhý použijete, třetí den pak vrátíte) a je uvedena včetně DPH.


Free Shipping Available. Vertikální výrobník mlhy , který do mlhy přimíchává barvy… Hodnotilo uživatelů. Výrobník diskotékové a párty mlhy. Produkt zatím nikdo nehodnotil. Pronájem výrobníku plazivé mlhy.


Eurolite NB-1ICE - výrobník plazivé mlhy. DMX ovládání pomocí standardního 512-DMX-ovladače nebo naprogramováním. Kompaktní 700W výrobník umělé mlhy vybavený třemi 1W jantarovými LED diodami.


Efekt vytváří imitaci plamene pomocí kouřové clony umocněné zabudovaným jantarovým LED reflektorem. Samostatné ovládání (spínání) výrobníku mlhy pomocí 3m dálkového. Nabízíme osvětlení scénické, spotové, rozptylové (WASH) a efektové s veškerým příslušenstvím jako jsou stativy, rampy, světelný dimmery k řízení intenzity, pulty pro řízení světel a výrobníku mlhy. Díky této oxidační schopnosti rozbíjí buněčné stěny virů a bakterií a proto dokonale dezinfikuje a likviduje veškeré viry, bakterie, plísně a jejich spory a také při delším působení i vyšší organismy, parazity, hmyz atd.


Výkon 700W, dofuk kouře až metru, objem nádržky přístroje litru, objem kouře 75m za minutu. Dálkové ovládání pro s. Mlha nemá žádný nepříjemný zápach a nezanechává mastné stopy. Je nedráždivá a nehořlavá. DMX LED výrobník mlhy Renkforce DB-L6F.


BeamZ Snow 60 výrobník sněhu 600W. Jeho cílem je nabídnout profesionální DJ techniku za rozumné ceny, členové DJ Zkušebny mají navíc na půjčovné slevu a nemusí platit zálohy. Plánujete pořádat rodinnou oslavu, párty, svatbu nebo jiné akce?


Jsme to právě my, kdo Vám zajistí vše potřebné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky