pátek 27. ledna 2017

Ořezávátko na kličku

Ořezávátko na kličku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě, více informací ke garantovaným lhůtám najdete v Obchodních podmínkách. Je libo trocha nostalgie? Chcete o své pastelky pečovat s noblesou a šarmem? Nechcete si ořezávátko stále uklízet a uvítáte, když ho budete moct použít jako designový doplněk? Každé ořezávátko by se mělo vyměnit po ořezaní a kusů pastelek či tužek nebo jakmile se začne u pastelek lámat tuha.


V naší nabídce proto naleznete kvalitní ořezávátka značky Kum a Maped které splňují všechny parametry vysoké kvality. Stolní ořezávátko Koh-i-noor v retro designu fotoaparátu. Plastové stolní ořezávátko na kličku s kovovou mechanikou v motivu fotoaparátu. Slouží pro ořezání běžných tužek a pastelek.


Faber-Castell Flue ořezávátko. Stolní mechanické ořezávátko s frézkou pro ostré pastelky a tužky v jedinečném moderním designu. Součástí balení je i nástavec na krátké pastelky a kovový úchyt na stůl.


Bonusem je potom plastový box, ve kterém je ořezáváítko. Frézový způsob ořezání hrotu tužky vytvoří pravidelnou ostrou špičku. Elektrické ořezávátko je nejrychlejší. Mechanismus pastelku sám posunuje dovnitř a sám zastaví jakmile je špička ostrá.


Tužku stačí vložit do otvoru a tím se automaticky začne hrot ořezávat. Praktická svorka pro bezpečné upevnění ke stolu. Ořezává i silné JUMBO pastelky. Automatické posouvání tužky při ořezávání.


Pravá kovová šneková fréza vysoké. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Obsahuje odstraňovač zlomeného hrotu.


Vsunutím tužky do otvoru a jemným přitlačením se ořezávátko automaticky zapne. Kancelářské potřeby, výtvarné potřeby, školní a umělecký sortiment, FIMO, potřeby pro umělce a malíře, obalové materiály a ostatní papírenský sortiment. Lze nastavit stupňů ostrosti tuhy. Plastové ořezávátko dvouděrové s průhlednou odpadní nádobkou na odřezky, určené pro klasické i jumbo dřevěné pastelky a tužky.


V zásobníku na odpad je ještě jedno břitové ořezávátko. Kvalitní frézový mechanismus. Nejlepší ořezávátko na světě? Pro mě ano :) Coloring Martina.


Unsubscribe from Coloring Martina?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky