pátek 6. ledna 2017

Hřejivý gelový polštářek

Dá se nahřát nebo vychladit dle potřeby. Hřejivý polštářek na záda. Působí proti bolestivým svalům, artritidě, při nespecifikovatelných bolestech zad a také při podchlazení a zkrátka pro zahřátí. Vzhledem k použití má větší velikost.


Většinou funguje na mechanismu promáčknutí plíšku viz výše.

Termofor se zahřívá až do ° C, je opakovatelně použitelný a užitečný nejen na ohřívání rukou. Další Camping značky Acron nakupujte výhodně na outdoor-shop. Pohotová a komfortní pomůcka, kterou využijete při bolestech zubů, zánětu trojklanného nervu, potížích s nosními dutinami, po b. Univerzální gelový polštářek opakovaně použitelný jako teplý či studený obklad.


DUOTHERM- gelový polštářek velký 200x300mm - Lékárna. UPOZORNĚNÍ: Kvůli vysoké poptávce po produktech souvisejících s koronavirem bude vaše objednávka odeslána z Lékárna. Chladivé a teplé obklady a spreje skladem.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sissel, McDavi Therapearl a dalších. Cherry polštářek Pecičky Classic se díky svému univerzálnímu čtvercovému tvaru hodí především jako hřejivý obklad pro úlevu od bolestí v oblasti žaludku, menstruačních křečí a při problémech se zády. Dále ho uvítáte formou hřejivého i chladivého obkladu kloubů nebo končetin. Cosmos chladivý a hřejivý polštářek lze použít jako studený nebo teplý obklad.


Při bolestech zubů, kloubů, šlach a hlavy. Tento termofor s milým vzhledem medvídka se zahřívá až do ° C, je opakovatelně použitelný a užitečný nejen na ohřívání rukou. Duotherm je gelový polštářek na opakované použití. Lze jej použít jako studený, či teplý obklad. Jako studený obklad při bolestech kloubů, zubů, hlavy, při otocích, po štípnutí hmyzu, při popálení či opaření.


Zmírňuje bolest a otoky. Sáček se dá ochladit v mrazáku, kdy je po zmrznutí díky gelovým kuličkám stále flexibilní, nebo ho lze zahřát v mikrovlnné troubě. Při zmražení polštářek po přiložení na daný segment místo chladí a snižuje tak průtok krve, redukuje zánět, snižuje.


Aktuální informace o zasílání balíčků! Balíčky odesíláme 2x týdně a to v pondělí a ve čtvrtek v 8h ráno.

Lidl nabízí v akci hřejivé polštářky, které jsou ideální do kapsy bundy nebo do kalhot. Každý polštářek hřeje až minut a lze ho použít až tisíckrát. Teplo se aktivuje stisknutím polštářku, pro uvedení do výchozího stavu stačí hřejivý polštářek z Lidlu vložit na pár minut do vroucí vody.


Polštářek zůstává pružný do teploty -18°C a přizpůsobí se postižené části těla. Způsob použití Aplikace studeného obkladu. Gelový polštář je vhodný na různé bolesti těla, na záda, klouby, břicho a krk. Vložte modrý polštářek do mrazáku na hodiny (max. chlazení do - 5°C). Výrobky pro prevenci sportovních úrazů, např.


Produkty k terapii teplem podporují lokální krevní oběh, uvolňují napětí. Vhodné jsou zejména pro bolavé svaly za či menstruační potíže. V nabídce najdete hřejivý krém a opakovaně použitelný gelový polštářek k nahřátí v horké vodě. Vhodný je pro akutní ošetření výronu či vymknutí při sportovních aktivitách nebo k prevenci při častém zatěžování svalů a šlach.


Samoohřívací polštářek je úžasná věc. Sáček ze silného igelitu, v něm zatavený jakýsi roztok, vypadá to úplně nevinně. Pak přehnete plíšek, který volně plave uvnitř, a začnou se dít věci.


Od plíšku se rozběhnou všemi směry bílé čáry tuhnoucího roztoku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky