úterý 31. ledna 2017

Řeznické špalky

Řeznické špalky

Vynikající stabilní vlastnosti pro bezpečné sekání, porcování masa a kostí. Přejít na začátek stránky Řeznické špalky. Představujeme kvalitní řeznické pomůcky, které vám usnadní porcování, sekání a krájení masa.


Bukové řeznické špalky. Dřevo jako takové je materiál, který neustále pracuje při styku s vodou. Proto je nutné při vysoušení špalky natírat rostlinným olejem, tímto předejdete znehodnocení výrobku a prodloužíte jeho životnost. Přečtěte si více informací.


Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. Kartáče na špalky - Nastřikovačky - Háčky na maso - Stromečkya Konzole - Plničky klobás - Řemeslo-Toulce-Pouzdra - Složení do masomlýnků - Desky do mlýnků - Nože do mlýnků - Složení profi - Zvonky a grmolec - Brusky na nože - Řeznické špalky - Držáky nožů - Vidlice - Jateční přístroj - Mlýnky na maso. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana.


Masodeska s bočními výřezy, 500x350x75mm. Dále pak řeznické rukavice a zástěry, specializovanou obuv, jednorázové potřeby, koše a toulce na nože, hygienický program a spoustu dalších doplňků pro zpracování masa. Mezi naše další činnosti patří návrh a výroba nerezových stolů a dalších doplňků pro jateční, bourárenské a výrobní provozy. Největší e-shop pro řeznické potřeby, náčiní a nářadí.


CZ – velmi široký výběr řeznických špalků a masodesek. Dodáváme na zakázku v rozměrech na přání klienta. Vhodné pro profesionální kuchyně, řeznictví, ale i do domácností. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Řeznické špalky

Nabízíme gastro zařízení a vybavení za velmi příznivé ceny. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. V kategorii řeznické potřeby nechybí pracovní rukavice neprůřezné, gumové rukavice, igelitové rukavice, jednorázové rukavice, hadrové rukavice.


Desky, řeznické špalky a potřeby V podkategorii desek, řeznických špalků a potřeb naleznete na pět desítek produktů potřebných pro kvalitní přípravu masa, zeleniny, ale i ovoce pře samotnou tepelnou úpravou. Rukavice drátěně neprůřezné zaručí maximální ochranu proti pořezání při porcování masa a ochranu při práci na strojích. Dřevená deska z bukového dřeva je díky přírodnímu materiálu šetrná k nožům , a tak téměř čepele netupí.


Námi dodávané špalky vynikají svou kvalitou a stálostí. Jsou zpevněny unikátní silnou nerezovou obručí s možností dotažení. Možnost dotažení je zvláště u dřevěných výrobků velmi žádoucí.


Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů. Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou. Kvalitní bukové řeznické špalky stažené nerezovým páskem. Gastro- zařízení pro gastronomii.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kompletní sortiment pro řezníky či zpracovatele masa. V nabídce velkoobchodu Kuchařské potřeby naleznete řeznické bukové špalky , kvalitní porcovací desky, vakuové baličky potravin, tenderizéry a plničky klobás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky