úterý 17. ledna 2017

Nejlepší otvírák na víno

Vše se dozvíte v našem článku včetně tipů, kde koupit. Otvírák na víno LONGLEVER, modrý OM106. Luxusní otvíráky na víno LONGLEVER - oficiální otvíráky italské asociace someliérů A. Associazione Italiana Sommelier), která je uznává jako jedny z nejlepších otvíráků na světě!


Dokonalý mechanismus dvou páček a nadstandardně dlouhé vývrtky umožňuje hladké a bezpečné vyjmutí korku - bez jeho poškození.

Na výběr máte z produktů. Pokud vás zajímají spíše nejlepší otvíráky na víno z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie otvíráky na víno recenze a testy. Lamellion je unikátní dvou-lamelový otvírák na víno nejvyšší kvality s doživotní zárukou.


Jeho příběh začal již v 19. Dodnes se znalci přou, zda původně pochází z Francie nebo Itálie. Univerzální otvírák na víno PERFEGI, typu číšnický nůž, patří k nejspolehlivějším a nejoblíbenějším otvírákům vůbec.


K jeho výhodám patří snadné otvírání láhve ve dvou krocích, elegantní vzhle odolnost a velmi dostupná cena. Krása tkví v detailech.

Kvalitní vývrtku či otvírák na víno nepotřebují jen profesionální sommelieři či obsluha v restauracích, měly by být součástí i Vaší domácnosti. Funkční a ergonomicky promyšlené výrobky z naší nabídky zaručí, že již nebudete muset bojovat s. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Přitom na obsluhu je poměrně jednoduchý, má ale mnoho minusů.


Nevadí tolik, že otvíráním zaměstnáte obě ruce a lahev musí stát na stole, jako to, že má velmi často silný vrut se špičatou špičkou, která nasedá na zátku kolmo a velmi často ji provrtá celou. Korkové drobky pak napadají do vína. Otvírak na víno Lamellion je dvoulamelový otvírák tire-bouchon bi-lames, kterým snadno otevřete láhev bez porušení korku. Zde můžete shlédnout krátké video a dozvěděr se více: Přes svoji jednoduchost je tento otvírák na víno velmi praktický a oblíbený. PERFEGI S luxusním otvírákem Prestige vás od vína v láhvi dělí jen dva jednoduché kroky!


K jeho dalším přednostem patří prodloužené ořezávátko a multifunkční páčka, s níž otevřete nejen. Dárková sada otvíráku a zátky na víno Pěkná dárková sada otvíráku a zátky na láhev vína, balená v červené přepravní krabičce bude vhodným dárkem pro stylové otevírání a uchovávání vína. Zboží musí vrátit kupující prodávajícímu nepoškozené, neopotřebené a neznečištěné a je-li to možné, v původním obalu. Nárok na náhradu škody vzniklé na zboží je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny. Náš e-shop má cíl přinášet nejen každému vinaři kvalitní, personalizovanou vývrtku, se kterou bude radost otevřít každou láhev.


V nabídce máme jednobarevné a dvoubarevné vývrtky, ale i vývrtky s vlastním potiskem. Dodáváme také stylové krabičky pro dárkové balení.

Kvalitní vývrtka na víno BergHOFF Squalo vám skvěle padne do ruky a překvapí vás svým elegantním designem. Elektrický otvírák na víno - Excellent Silver. Praktický uzávěr na láhev vína z nerezové oceli. Tento uzávěr na víno můžete v případě potřeby použít jako vakuovou pumpu (není určeno na pravidelné používání).


Skvělý pomocník při uskladnění otevřené. Ideální nástroj na otevření vína, jednoduchý, spolehlivý a navíc s ním opravdu citlivě otevřete víno. Ručně vyráběné otvíráky na víno s madly z francouzských barikových sudů z nejslavnějších apelací Francie.


Tyto sudy školily nejlepší vína a teď Vám je pomohou otvírat. Luxusní elektrický elegantní otvírák na víno - Otevírání vína ještě nikdy nebylo jednodušší a elegantnější než s naším elektrickým otvírákem. Postup je jednoduchý - odfóliujete víno , přiložíte otvírák na vrch láhve a stisknete tlačítko.


Nemusíte se obávat žádných problémů, jako například zapadnutí. Pákový otvírák na láhve se je ideální dárek pro milovníky vína. Držadla tohoto BergHOFF otvíráku jsou potaženy měkkou gumou s vystouplými designovými kostkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky