úterý 24. ledna 2017

Optimální hlučnost lednice

Hlučnost ledničky se může znásobit, pokud se neujistíte, že stojí na všech nožkách - v opačném případě totiž může skříň rezonovat. Zdánlivou hlučnost ledničky také ovlivňuje prostředí, ve kterém je umístěna - tam, kde nejsou tlumící prvky (závěs, koberec, záclony aj.), se bude jevit lednička podstatně hlučnější. Každá tato zkratka značí optimální teplotu prostředí, v němž bude chladnička umístěna. Obecně platí, že když je venkovní teplota v místě, kde lednice stojí mimo doporučený rozsah, zvyšuje to spotřebu elektrické energie, tím i náklady a zároveň také není lednici umožněno fungovat tak, jak má.


Ačkoli lednice bývají poměrně tiché, není na škodu se při porovnávání podívat i na udávanou hlučnost. Jedná se totiž o spotřebič, který je v chodu neustále a velký hluk tak může být časem dosti otravný. Hlučnost se udává v decibelech (db) a za dobrou hodnotu lze označit méně než dB. I hlučnost byste rozhodně měli vzít při nákupu lednice v potaz.


Lednice pracuje i přes noc, a pokud je kuchyně blízko obývaných pokojů, mohou být hlasitější zvuky velmi nepříjemné. Nejtišší modely lednic nepřekročí hranici dB. Do dB lze ještě stále mluvit o tichých zařízeních. Magazín pro Pardubice a okolí. Počet infikovaných koronavirem v ČR online.


Optimální hlučnost lednice

Zadní stěna lednice je opatřena speciálním kovovým plátem, který pojme mnohem více chladu a posiluje chladící schopnosti lednice. Současně zabraňuje úniku chladného vzduchu v okamžiku, kdy je lednice otevřená a po jejím zavření urychluje obnovení optimální teploty. Hlučnost je dB, což je ve srovnání s dalšími modely o něco více. Lednice s mrazákem neboli kombinované lednice patří k nejoblíbenějším a nejpraktičtějším typům lednic do domácností. Kombinují jak chlazení, tak i mrazení potravin.


Jestliže tedy v menší míře i zamrazujete, bude pro vás lednice s mrazákem tou správnou volbou. Na trhu existuje nepřeberné množství variant těchto. Vybírejte si Lednice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Lednice vyšší energetické třídy bývají obvykle dražší na rozdíl od chladniček nižší třídy.


Při investici do chladničky nejvyšší energetické třídy se vám za tuto dobu. Lednice disponuje teplotními senzory, které se starají o optimální teplotu. Vybrali jsme si společně typ lednice , její velikost a také už víme něco o její spotřebě.


To stále ale ještě není konec. Nyní se podívejme na pár detailů, které o výběru rozhodnou. Vznikem námrazy stoupá nejen spotřeba energie, ale také potraviny ztrácejí svou čerstvost. Nízkou hlučnost a žádné vibrace zajišťuje chladící systém bez kompresoru.


Prostor ve dveřích nabízí. Guzzanti GZ 70B nabízí celkový objem litrů, který je rozdělen policemi do částí. Nejlevnější chladničky, jaké lze sehnat na českém internetu, naleznete na našem porovnáči cen HLEDEJCENY. Srovnáváme ceny ledniček v jednotlivých českých e-shopech a najdeme Vám tu nejlevnější. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost , je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost.


Uvádí se vždy v dB (decibel). Jakmile jste si vybrali typ lednice Whirlpool, přichází na řadu zvážení důležitých parametrů. Užitný objem by měl mít přibližně litrů chladicího a litrů mrazicího prostoru na osobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky