pondělí 23. ledna 2017

Dřevovláknité desky hobra

Naše společnost je distributorem dřevovláknitých desek HOFATEX. Jsme schopni spolehlivě a rychle dodat jakékoliv dřevovláknité desky z nabídky společnosti HOFATEX, cílem naší společnosti je nabídnout zákazníkům kompletní logistické služby související s dodávkou desek po celé České republice. Desky Hobra se vyrábějí v různých tloušťkách, protože pomáhají nastavit výškovou úroveň podlahy dle potřeby. V případě potřeby větší tloušťky dřevovláknité desky se sortiment rozšiřuje o klasické tepelně izolační desky.


Větrová folie pro tloušťky desky – mpod souvislý obklad beze spár není požadována, je však doporučena. Pod obklad se spárami je folie s ochranou proti UV záření nutná. Popis: STEICO hobra standard přírodní, izolační dřevovláknité desky. Uvedené zboží nelze dopravit z důvodu nadrozměrného rozměru na požadovanou adresu zákazníka. Možnost pouze osobního odběru v Uherském Hradišti po zasllání objednávky!


Dřevovláknité desky tedy více než plnohodnotně náhradí běžně používané izolační materiály jako minerální vlna nebo polystyren. Jsou výhodné při zateplování nízkoenergetických domů, dřevostaveb i při dodatečném zateplování starších staveb. Hobra desky jsou vysoce kvalitní dřevovláknité nelisované desky. Jejich soudržnost je způsobena zplstnatěním vláken a jejich přirozenou lepivostí. Desky jsou difuzně otevřené, mají vysokou pevnost v tlaku a vyšší objemovou hmotnost.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Základní surovinou při výrobě je dřevo z jehličnatých stromů. Dřevo se zpracuje na takzvanou dřevní štěpku, takto vzniklá drť v případě „mokrého“ procesu následně projde parní lázní ve které se postupně postupně rozvlákní.


DVD Hobra Steico Isorel - 10. Hobra je měkká nelisovaná dřevovláknitá deska vhodná jako podkladová vyrovnávací, tepelně. Hobra dřevovláknitá deska - Dřevovláknité izolační desky pod plovoucí podlahy dřevěné nebo laminátové s tepelně a zvukově izolačními vlastnostmi. Tlumí prostorový hluk v místnosti u vícevrstvých dřevěných a laminovaných podlah do dB. Mohou být vyráběné mokrým a suchým způsobem.


Sololit je tvrdá dřevovláknitá deska vyrobena mokrou cestou. Jedná se plošný materiál, který je využíván hlavně v nábytkářském. A ve stavebnictví tomu není jinak!


Právě v tomto ohledu je dřevovláknitá izolace o krok napřed. Dřevovláknitá deska (DVD) je aglomerovaný materiál vyrobený z dřevních vláken s přídavkem lepidla a aditiv zlepšujících vlastnosti desky. Do skupiny dřevovláknitých desek patří desky HDF, MDF, Hobra apod.


Dřevovláknité desky hobra

HOBRA je kvalitní dřevovláknitá nelisovaná deska bez chemických přísa vyrobená z lignocelulózových vláken mokrou cestou. Soudržnost je zajištěna zplstnatěním vláken a jejich přirozenou lepivostí. Desky jsou vhodné jako podkladový, vyrovnávací, tepelně a zvukově izolační materiál pod plovoucí podlahy. Popis: izolace z recyklátu papíru a jemu příbuzných materiálů, útlum kročejové neprůzvučnosti až 25dB.


Použití: lehké plovoucí podlahy, dodatečné zvýšení kročejové izolace, podklad pro kontaktní. Standardní izolační dřevovláknit. Steico Isorel Hobra Pevné dřevovláknité desky Steico Isorel Hobra mají skutečně široké spektrum použití a díky své odolnosti mohou být použity v místech, jako jsou vysoce zatížitelné stropy a podlahy, vnitřní izolace stěn, stěnových příček či střech nebo případně dřevostavby. Zvuková izolace z recyklátu papíru a jemu příbuzných materiálů. Používají se pro dodatečné zvýšení kročejové izolace.


Milí zákazníci, vzhledem k aktuální situaci s koronavirem COVID-trvá zpracování objednávek delší dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky