pátek 6. ledna 2017

Vt 548 mx

Součástí nové generace MORA nástupce – model VT 5BX. V otázce výbavy naopak exceluje, jediné v čem by se mohla ještě zlepšit, je systém čištění. Je sice opatřená systémem AquaClean, ten ovšem nepředstavuje zcela. Mora VT 5MX je vstavaná elektrická trúba so špeciálnymi zamačkávajúci plne osvetlenými gombíkmi.


Súčasťou novej generácie MORA nástupcu - model VT 5BX.

Po naprogramovaní času pečenia vás prehľadne informuje ukazovateľ zvoleného ohrevu a ukazovateľ teploty v rúre. Vďaka výsuvným teleskopickým roštom je. Po naprogramování doby pečení vás přehledně informuje ukazatel zvoleného ohřevu a ukazatel teploty v troubě.


Díky výsuvným teleskopickým roštům je manipulace s. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Vestavná trouba MORA VT 5MX energetické třídy A vám nabízí nejen elegantní černo stříbrný design, ale i praktické a pohodlné používání. K dispozici budete mít pečících funkcí, čistící funkci AquaClean a přehledné ovládání prostřednictvím speciálních zamačkávacích osvětlených knoflíků.


Veškeré informace o produktu.

Hodnocení a recenze MORA VT 5MX od ostatních zákazníků. Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se Vám již nikdy nespálí oběd. Vestavná multifunkční trouba VT 5BX v elegantním nerezovém provedení.


Výkonná multifunkční trouba s energetickou třídou A a objemem trouby l má jedenáct různých programů, nejen klasické pečení, gril s ventilátorem i bez. Teplotu 2°C dosiahne za výborných minút. Medzi jej prednosti patrí nielen množstvo funkcií, ale i rýchloohrev trúby - teplotu 2°C dosiahnete za neuveriteľných minút. Pokud však upřednostňujete lepší koupi vzhledem k ceně, doporučujeme zvolit Mora VT 5GX. Praktický pomocník do domácnosti.


Multifunkčná rúra ponúka funkcií a programovanie doby pečenia. Přednosti: speciální zamačkávací osvětlené knoflíky Push Pull, digitální programovatelné hodiny s dotekovým ovládáním, programování doby pečení, funkcí, speciální rychlohřev trouby 2°C za min. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Trouba má zamačkávací knoflíky, dotykový displej s časovačem a funkci pro udržování teploty p. Malý elektrický gril se hodí na grilování menších porcí a při správném použití ušetříte až energie.


Gril s ventilátorem nám poslouží jako náhrada otočného rožně. Oblíbená vestavná pečící trouba známého českého výrobce, i když dnes v rukou italů. Vestavba je velice snadná, stejně jako samotná obsluha.


Na výběr máte z desíti různých programů, určitě si pro každý účel najdete ten nejvhodnější.

Za zmínku také rozhodně stojí moderní a. Set Mora - trouba vest. Pro pečení s radostíPořiďte si do kuchyně spolehlivého a komfortního pomocníka od značky Mora. Vestavnou horkovzdušnou troubu Mora VT 5MX v nerezovém provedení budete při přípravě jídel ovládat snadno a intuitivně. Trouba vám nabízí pečicích programů, Water systém pro snadné čištění, digitální.


Ovládanie rúry prebieha pomocou elegantných zatláčacích osvetlených gombíkov, ktoré dopĺňajú digitálne programovateľné hodiny. Pri používaní oceníte aj. Všechny informace o produktu Pečící trouba Mora VT 5MX , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Mora VT 5MX.


Vstavaná multifunkčná rúra VT 5BX v elegantnom nerezovom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky