pondělí 23. ledna 2017

Ulozny box

Vytváří další úložný prostor za skvělou cenu na Lidl-shop. Jsou to vychytávky, o kterých jste možná ani nevěděli, že existují. Přesto si vás získají na první pohled a už teď víte, že je potřebujete doma.


Ušetří mnoho cenného času, který můžete trávit o to víc s rodinou či přáteli. Usaďte se a vybírejte pomocníky od InnovaGoods. Tento box se ohřívá přibližně minut.

Hnědý kulatý úložný box z trávy s praktickými úchyty využijete k ukládání ovoce, hraček či jako stylový obal na květináč. Vyberte si svou velikost. V prípade udelenia Vášho súhlasu budeme zároveň používať súbory cookies aj na účely priameho marketingu (vrátane vytvárania personalizovaných profilov) a na účely zabezpečenia a. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


KARLBY Š128xV43xHtvr. Zjistit dostupnost na prodejně Viz vystavený model nebo srovnatelný artikl na prodejně. Akce platí do (včetně): 15. Informace o výrobku Hodnocení O značce Doprava h.

Ideálně se hodí k ukládání různých předmětů denní potřeby. Díky transparentnímu provedení snadno rozpoznáte obsah boxu. Víko není součástí balení, ale je možné ho dokoupit zvlášť. Pro přehledné uspořádání oblečení, bot a doplňků za skvělou cenu na Lidl-shop. Sedacie box s rozmermi 40x40x40cm.


Veľký úložný priestor l. Po rozloženie ľahko ukliditelný pod sedačku či do skrine - rozmery po zložení - 40x40x5cm. Velice pěkný úložný box na čisté či špinavé prádlo, případně hračky z dětského pokoje. Moderní vzhled i materiál vám dává možnost umístit tento box kamkoliv a všude bude vypadat dobře. Růžový úložný box na kolečkách do dívčího pokojíčku. Uzamykatelný zahradní úložný box z polypropylenu v imitaci ratanu bude skvělým pomocníkem pro uschování potřebných věcí na zahradu.


Snadná manipulace díky kolečkům. Je vhodný na nářadí, polstry a další. Box je voděodolný, takže nehrozí, že by uschované věci promokly. Pro snadnou manipulaci je box z jedné strany opatřen kolečky.


Madison od značky Compactor je skladným pomocníkem do každé domácnosti. Je zhotoven z netkané textilie, je tedy skladný a lehký. Uskladníte v něm peřiny, ale i sezónní oblečení.

V katalogu nemáme podrobnější informace o Ulozny box na koleckach. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky