středa 11. ledna 2017

Sítko do odpadu

Sítko do dřezu nerez cm. Nejlepší ochranou proti ucpanému odpadu je toto patentované síto. Nedovolí, aby procházely zbytky nebo odpadky a hravě usnadní jejich likvidaci.


Od kristian dne pondělí, 13. Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké rozměry či průměr má sítko velikosti L.

Podložky jsou mimořádně odolné a dlouho vydrží. Doporučujeme při mytí nádobí používat sítko do dřezu, které zamezí jeho ucpání. Dvě kolínka k napojení spotřebičů – pračky, myčky, sušičky, kotle, klimatizace, rekuperace, atd. Detailní popis produktu. Silikonové sítko do odpadu Vám zabrání k jeho ucpání.


Gumové sítko do dřezu, ocení každá domácí hospodyňka. Barevné provedení nelze předem specifikovat, zasíláme náhodný výběr.

K dispozici zelená a oranžová barva. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Nerezové sítko do dřezu zabraňuje vniknutí drobných předmětů do odtoku. Ideální pomůcka do kuchyně, zachytí všechny zbytky potravin a zabrání zanesení.


Po naplnění sítka jednoduše vyjměte, opláchněte od nečistot a vraťte zpět. Vhodné pro většinu umyvadel. Hodnocení produktu:.


Zjednodušte si práci v kuchyni nerezovým lapačem nečistot do odpadu. Díky tomuto sítku zamezíte ucpávání odpadu nečistotami a zbytky jídla. Zachyťte všechny nečistoty při mytí nádobí s praktickým sítkem od značky Wenko.


Předejdete tak nejen ucpání odpadu , ale i usazování nečisot a následnému zápachu. Kč ( €) Cena bez DPH. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Praktické sítko zachytí všechny je nečistoty a je. Další slevy kuchyňských potřeb na.

Máme v dřezu velkou díru do odpadu a sítko od výrobce je malé, resp. Zabraňuje vniknutí nečistot do. VÝZNAM IKONEK U ZBOŽÍ: SKLADEM. Je z nerezové oceli, má odtokových štěrbin a délku mm.


Má průměr těsnění mm. Lapač nečistoty snadno polapí a zamezí ucpávání odpadu. Plastové sítko do odpadu - Mix barev (7cm) Kč. Teploměr do chladničky (7x5cm) Kč. Bambusová podložka pod hrnce a pánve - Čtverec… Kč.


Otíratelná kuchyňská tapeta odolná proti… Kč. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Malé pomůcky s velkým účinkem - praktická sítka do dopadu Wenko zabraňují zanesení odpadu a vzniku nepříjemných pachů.


Je jedno jaký máte tvar odtoku dřezu či umyvadla, tato hvězdive bude pasovat na každý. Přichytí se drobnými přísavkami a zabrání vniknutí hrubého odpadu a vlasů do sifonu. Originální sítko do odpadu ve velmi zajímavém designu.


Stop ucpanému odpadu s praktickým lapačem nečistot. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Vašeho dřezu či umyvadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky