čtvrtek 19. ledna 2017

Plnění lahví co2

Plnění lahví co2

Plnění lahví , kyvet a bomiček CO2. Prodej nových lahví na CO2. Provádíme plnění lahví , kyvet a bomiček CO2. Dále zajišťujeme periodické zkoušky lahví na CO, přestavby a prodej nových lahví na CO2.


Plníme i jiné objedmy tlakových lahví. Při vlastním odvozu sleva na každou tlakovou lahev Kč včetně DPH. Ceny tlakových lahví jsou bez DPH. V rámci naší servisní dílny nabízíme plnění tlakových nádob oxidem uhličitým ( CO).


Naše firma sídlí ve městě Praha a hlavní oblastí jejího působení je požární ochrana. V rámci našeho zaměření se specializujeme na požární bezpečnost, hasicí přístroje, hydranty a provádíme plnění CO2. Potřebujete COpro lahve na Paintball?


Chcete si s přáteli vytočit nějaký ten soudek? Máte prázdnou bombičku ve Vašem Sodastream? Pak jste u nás správně. Spolupracujeme s certifikovanou plnírnou, do které několikrát týdně zavážíme bombičky a tlakové lahve na plnění.


U obou typů lahví je možné revizi periodicky obnovit. Výměna lahví COVzhledem k rostoucímu zájmu našich zákazníků jsme se rozhodli pro zavedení specializované služby – výměnu lahví COkus za kus. Novým zákazníkům nabízíme možnost si první lahev snadno zakoupit.


Rovněž se zabýváme prodejem ocelových tlakových láhví na oxid uhličitý ( CO) pro potravinářství. V areálu střediska SERVIS společnosti VÍTKOVICE HTB a. Ostravě provádíme plnění ocelových lahví oxidem uhličitým a stlačeným vzduchem. Po individuální domluvě je možné provést plnění i mimo standardní pracovní dobu. Lahve pro plnění CO musí splňovat zákonné podmínky, další informace viz. V rámci komplexní nabídky je pro zákazníky k dispozici také prodej a krátkodobý i dlouhodobý nájem tlakových lahví.


Pro snadnější nalezení plnírny COlahví pro akvaristiku jsem vytvořil i mapu s plnírnami. Podle názvu si pak dole v tabulce můžete zjistit víc informací. Postupně budou přidávány další plnírny v Česku i na Slovensku. Všechny údaje byly vloženy se souhlasem plnírny, případně na vlastní žádost plnírny.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Mají produkt plnění Cos dopravou tam a zpět, kdy si k Vám pro láhev přijede DPD a za tři dny Vám doveze láhev naplněnou zpět. Platí se až při dodání naplněné láhve!


Když zítra nepochodím v České Lípě, tak vemu u BOMBICKY ještě jednu láhev s Cona výměnu a budu to řešit tak, že budu láhve jen točit. PO a BOZP Školení zaměstnanců v oblasti požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Doporučené rozměry lahví : Systém může snadno manipulovat s láhvemi o výšce 2mm a více. CO, sifonové a šlehačkové bombičky, sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj. Poskytujeme servis, opravy, revize a prodej ručních a pojízdných hasicích přístrojů, revize požárních vodovodů, plnění CO, prodej lahví , hydrantových skříní, hadic a armatur.


Plnění lahví co2

Koupíte u nás všechny velikosti lahví , plnění technickými plyny provádíme za bezkonkurenčně nízké ceny. Firmy a firemní pobočky v okrese Mělník zaměřených na plnění COlahví. Přidejte Vaši firmu do firemních katalogů Česko-Katalog a zviditelněte také Vaši firmu v okrese Mělník. Neoznačená láhev může při plnění explodovat, protože v ní chybí po ohřátí část acetonu.


O přepouštění acetylenu vůbec neuvažujte! Pro svařování MAG je možné jako ochranný plyn použít čistý COnebo jeho směs s Argonem s min. Lahve jsou osazeny standartním ventilem pro připojení standartního redukčního ventilu N2.


Tlakové lahve jsou vyrobeny v souladu s předepsanými normami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky