pondělí 30. ledna 2017

Prachovnice se zábrusem

Prachovnice se zábrusem

Vážení zákazníci, termíny dodání ochranných pomůcek, desinfekcí a bakteriocidních lamp se každý den prodlužují. Kapacity výrobců jsou vytíženy. Láhev širokohrdlá prachovnice se zabroušenou zátkou, čirá. Výrobci a značky Sklárny Moravia a. Materiál Sodnovápenaté sklo.


Zkrátka buďte v obraze! Lahvička na vzorky pro patologii. Prachovnice širokohrdlá se zábrusem a zátkou. Osobní odběr v Byšicích bude možný do pátku 20. Pro včasné doručení prosím volte způsob platby DOBÍRKOU, abychom se nezdržovali čekáním na platbu.


Při osobním odběru je platba vždy v hotovosti. Cena produktu bez dopravy Skladem. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zák. V tmavém provedení (hnědé) jsou ideálním řešením k uchování světlocitlivých látek. Díky zábrusu se hodí na práci a uchování těkavých a jiných nebezpečných kapalin apod.


Vaše cena eshop bez DPH. Lahev reagenční širokohrdlá - prachovnice , bez zátky, bílá - ml. Nezabroušená, sklo sodno-vápenato-křemičité, bezolovnaté, nelze autoklávovat. Láhev úzkohrdlá reagenční se zábrusem a zátkou. CZ is je jedním z největších online srovnávačů pro Česko, kde můžete srovnávat ceny a produkty z mnoha online obchodů a najít ty nejnižží ceny v Česku.


Představuji vám starou prachovnici se zábrusem , vyrobeno z hnědého skla, takovou, jaké se vyrábějí i dnes - tedy hodně podobné a větší, i když nejsou k mání. Láhve jsou vyráběny pro plnění náplní o teplotě do °C. Hnědé ks, bílé ks, od 1do 5ml - od Kč, další chem.


Skleněné dozy se skleněným víčkem (těsnění plast) - hranaté, 1ml, 3. Toto zboží najdete v kategorii Lahve se zábrusem. Tmavá hranatá láhev se zábrusem v hrdle, ideální k uchovávání čaje či bylin. Laboratorní sklo a porcelán 14Lahve Lahve se zábrusem Lahve se. Popis: a další uzavíratelné sklo. Cena od Kč za nejmenší (4za všechny prachovnice z titulního obrázku), dohoda při koupi všeho.


Možnost výběru dalšího skla při osobním odběru. Dle velikosti se hodí na skladování sušených plodů, hub, oříšků, na čaj i kávu, na luštěniny či rýži, malé velikosti na sůl, cukr, koření, dle potřeby i pro oleje a octy. Prodám lékárenské prachovnice (sklenice se zábrusem) viz foto. Skladovat čaj je důležité tak, aby nedocházelo k jeho vyvětrávání. Poradíte, kde, nejlépe v Praze, středních Čechách či Brně sehnat 250ml širokohrdlé hranaté prachovnice ? Skleněná prachovnice 250ml se zabroušeným uzávěrem v čirém provedení.


Povrch je lehce poškrábaný od šmirglu při odstranovaání původní etikety na místě. Jinak celkový stave je OK. Vystavit v této kategorii.


Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Sklo Sklenice. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky