pondělí 21. ledna 2019

Třešně ve vlastní šťávě

Nejlépe za pomoci nějakého odpeckovače odstraníme pecky. Třešně zlehka natlačíme do připravených sklenic, dávám je těsně pod okraj. Dělávám je většinou bez cukru k použití na moučníky, hlavně na bublaniny. Ale třešně můžeme ve sklenici i vrstvit a prosypávat cukrem dle svých potřeb.


Oprané, vypeckované třešně skládáme do připravených sklenic a prosypáváme cukrem.

Konzervované sladké třešně by měly být skladovány na chladném, tmavém a suchém místě. Do sklenice o obsahu ml dáváme 2-lžíce cukru, do sklenice o obsahu ml dáváme 4-lžic cukru. Pokud jsou ve výrobcích kameny, měly by být spotřebovány do jednoho roku.


Přípravky bez kamenů lze skladovat 2-roky. Sladká třešeň ve vlastní šťávě je polotovar s širokým použitím. Vedle konzervovaného džemu, kompoty, džemu, sladkých třešní v jejich vlastní šťávě pro zimu bude v tomto seznamu velkou rozmanitostí.


Pro takovou přípravu musí být sladké třešně opatrně vybírány, takže neexistují žádné shnilé bobule.

Vyzkoušeli jsme takto zavařit třešně a byly opravdu vynikající a dokonce lepší než s cukerným nálevem. Třešně s kostí ve vlastní šťávě s cukrem (metoda číslo 2) Složení: třešeň - množství podle přání, cukru. Moruše ve vlastní šťávě. Trvanlivé ovocné šťávy. Džem ze šťávy rakytníku.


Dýně s ananasovou šťávou. Rajčatová šťáva - polotovar. Houby ve vlastní šťávě. Chcete-li ochutnat, není to horší než čerstvá. Třešeň ve vlastní šťávě je užitečnou přípravou na zimu, při níž se při přípravě zachovávají všechny užitečné vitamíny a vlastnosti.


Z něj můžete vyrábět kompoty, želé, džemy a další lahodné lahůdky. Navíc existuje mnoho způsobů, jak tuto skladbu připravit. Může být vyroben s jámami nebo jámami.


Recept na třešnový kompot. Omyté a vypeckované třešně rozpůlíme, pokapeme je šťávou z citronu a smícháme s cukrem.

Zachování třešníček ve vlastní šťávě je velmi jednoduché a nevyžaduje žádné speciální dovednosti. Stačí, když se jednou podíváme na recept, a pak každý rok můžete svou rodinu spokojit s dokonalou přípravou na zimu. V chladných zimních dnech, po otevření nádoby s takovou přípravou, si užijete bezchybnou chuť a vůni po dlouhou dobu a pamatujete si na. Vložte promyté třešně do sterilizovaných nádob. Vroucí obyčejnou vodu a nalijte ji nádobou s bobulemi.


Pokryjte víčkem vína ve vlastní šťávě a semenách a vložte do kastrolu, který se sterilizuje. Opilá třešeň ve vlastní šťávě pro koláče a koláče. Složení: kg třešně , 7g cukru, 3ml vody, 2ml vodky nebo koňaku. Ve vodě přidejte cukr a při nízkém teple, míchání, přivede k varu. Voda v pánvi by měla dosáhnout závěsů a doba postupu závisí na velikosti nádoby.


Víte jak dříve zavařovali naše babičky když neměli cukr? Tématické fráze: meruňky ve vlastní šťávě josta šťáva josta šťáva recept jošta sirup rybíz ve vlastní šťávě josta recepty jošta kompot ovoce josta ostružiny ve vlastní štave ovoce josta recepty maliny ve vlastní šťávě josta recepty štava zavařená josta josta likér josta liker recept josta ovoce recepty. Zavařování třešní ve vlastní šťávě recepty, které budete milovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky