pondělí 21. ledna 2019

Dřevěná hrací skříňka s baletkou

Dřevěná hrací skříňka - Kolotoč s koníčky. Kolotoč je v růžovo-šedé barvě, ozdobený obrázky ptáčků a kytiček. Vhodné pro děti od let. Udělejte dvojitou radost. Bambule vám přináší na vaše šperky nádhernou šperkovnici s hudbou ve vzoru baletka.


Hrací skříňka šperkovnice s baletkou.

Uložte si své poklady do hrající šperkovnice. Krásná hrací skříňka šperkovnice s tančící baletkou a melodií Labutí jezero. Dětská šperkovnice a hrací skříňka ve tvaru srdce s tančící baletkou. Uvnitř šperkovnice je baletka, která po natočení tančí na hudbu.


Skříňka Princess ve tvaru květiny má vysouvací šuplíček, nahoře přihrádku na prstýn. Hrající květina Gadgety. Růžová šperkovnice je skvělým gadgetem pro každou mladou dívku.


Celý interiér je polstrovaný růžovou tkaninou.

Po otevření krabice uvidíte postavu taneční baleríny! Pro všechny malé parádnice, které si potřebují uschovat svoje poklady na bezpečné místo. Provozovatel webu, NOL Shops, s. Hledáte hrací skříňka s baletkou ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velikost cca x 1x cm. Baleno v igelitovém sáčku.


Růžová hrací skříňka - šperkovnice s tančící baletkou a melodií Labutí jezero. Na ní najdou malé parádnice motivy baletky, kytičky a srdíčka. Při otevření víčka se před zrcátkem roztančí baletka. Vyrobeno z pevné lepenky a kovu.


Japonsko Šperkovnice dřevěná , povrch připomíná umakart, panenka plastová. Luxusní hnědá šperkovnice se vzorem krok. Horní šuplík je polstrovaný.


Plně funkční starší čínská hrací skříňka černá s leskem a zrcadlem na natahovaní.

Po natažení mechanismu na spodní straně piana se spustí melodie a když položíte. DŘEVĚNÁ ŠPERKOVNICE – HRACÍ STROJEK S TANEČNICÍ za 25Kč. Krásná šperkovnice s baletkou a romanticky jemným designem.


Uvnitř skříňky najde svoje místo velké množství šperků a holčičích pokladů. Jakmile je šperkovnice otevřená, začne se baletka otáčet a zazní melodie z Labutího jezera. Zboží je skladem, odeslání do hodin.


Materiál: pevná lepenka, kov. Půvabná hrací skříňka ve tvaru kouzelného zámku s motivem princezny. Skříňka slouží současně jako šperkovnice nebo skrýš na poklady. Krásně propracovaná dřevěná hrací skříňka ve tvaru starého šicího stroje.


Na kloboučku tančí malá beruška na hezkou melodií Love Story. Máte rádi minimalistické dárky, smysl pro detail a předměty, které zahřejí na srdci ? Otevřete hrací skříňku na kličku, zatočte a poslochejte vaši oblíbenou filmovou melodii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky