pondělí 21. ledna 2019

Mytí aut české budějovice

Mimo jiné patří mezi naše služby ruční mytí karoserie, bezkontaktní mytí. Poskytujeme mytí karoserie studenou vodou, ruční mytí , pastování, vysávání a tepování interiéru, čištění kůže a plastu, chemické čištění disku kol a mnoho dalších služeb. Pondělí - Pátek Sobota, Neděle - dle domluvy.


Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Využít můžete mytí textilními kartáči, mytí podvozku, aplikaci konzervačního vosku, sušení nebo aplikaci aktivní pěny, která pomůže odstranit nečistoty. Pečujte o své auto, je to vaše vizitka.

Využijte našich služeb ještě dnes. Těšíme se na vaši nejbližší návštěvu a věříme, že splníme vaše vysoké nároky! Unikátní technologie bezkontaktního mytí vozidel – lak vozidla nepřichází do žádného mechanického kontaktu. Kompletní čištění interiéru mokrou cestou. Autokosmetika, která chrání proti kyselým dešťům, hmyzu, dehtu, silničnímu prachu, ptačímu trusu a dalším denním nástrahám.


Hledejte ruční mytí aut ve městech Nedabyle, Lišov, Včelná, Branišov. WASH ART ruční mytí automobilů, Ceske Budejovice, Czech Republic. Jediná myčka tohoto druhu v ČB a okolí.

Jsme největší prodejce vozů na jihu Čech. Kromě autoservisu nabízíme ruční mytí a čištění vozidel, prodej autodoplňků a půjčovnu automobilů. Provádíme veškeré pneuservisní práce včetně prodeje pneumatik. Ať už potřebujete uklidit nepořádek po řemeslnících, provést předvánoční úklid bytu nebo hledáte někoho kdo by pravidelně uklízel společné prostory ve vašem domě, tak jsme tu pro vás. Budějovice , Český Krumlov, Třeboň a okolí.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash.


Ulepená přístrojová deska, zbytky jídla a drobky na podlaze, bílé šmouhy od potu na sedačkách – jestli takto vypadá vnitřek vašeho auta, pak neváhejte a využijte našich služeb. Společnost Nicotrans a. Jsme specialisté na ruční mytí aut. Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás.


Půjčujeme nové, čisté a reprezentativní vozy za přijatelných podmínek. Auta z Dovozu Trading s. Nabízíme fleet management na nové vozy. Prodej, výkup ojetých i nových vozů, dovoz aut.

Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Jsme jak distributorem, tak i provozovatelem vlastních samoobslužných myček v České a Slovenské republice. Zákazníci, kteří se rozhodli pro nás, oceňují především naše praktické zkušenosti s provozem.


Ruční mytí aut Praha - ruční myti vozidel v Praze. Nezávazně nás kontaktujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky