pondělí 21. ledna 2019

Krouhačka na řepu elektrická

Strouhání probíhá ručně pomocí otáčení kliky. Strukturu nakrouhaného materiálu lze ovlivnit nastavením nožů. Jednoduché a robustní provedení krouhačky zaručují její dlouholetou životnost a snadné čištění. Vyšší výkon jí dovoluje používat hustější typy barev nebo méně ředěné barvy.


Je určena k nanášení barev a laků s obsahem rozpouštědel, vodou ředitelných a. Struhadlo na řepu rotační - krouhačka — Ruční struhadla, řezačky, mlýnky, drtiče, nástroje — Chovatelské potřeby Driml. Nacházíte se: Potřeby pro stáje a farmy Ruční struhadla, řezačky, mlýnky, drti. Inzerát platný do smazání. Krouhačka typ KB0-nepoužitá, motor 1. Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné elektrická struhadla Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší elektrická struhadla Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v elektrická struhadla. Rezačka na repu zeleninu a ovocie ( vhodná aj na strúhanie jabĺk, na kvas a pred lisovaním ) stojanová je kovová,.


Mlýnky na obilí, šrotovníky, šroťáky, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí – to jsou základní pomůcky na. Elektrický šrotovník na obilí s barelem střední. Stojanová řezačka na řepu. Prodám krouhačku na řepu tovární výroby, v podstatě nová, nevyužitá.


Motor MEZ kW 3V, nože naprosto ostré, dvojitý otevřený buben, který se nezanáší, vysoce výkonná. Ke krouhačce je dřevěné víko, aby řepa nevyskakovala ven. Možnost vyzkoušení v obci Slavoňov. Mlýnek na řepu se využívá i jako bubnové struhadlo, rotační strouhač, drtič jablek, šrotovník na ovoce, zelí, červenou řepu , hlízy. Vroubkovaný buben vypadá jako velké strouhadlo na sýr, které může změnit Vaše jablka na.


Domácí krouhač na kopřivy s ručním pohonem se od běžných řezaček liší zejména kvalitnějším provedením převodového ústrojí. Věci jsou kompletní a byly pod slámou ve stodole. Jinak na voze je napsáno kdo s ním jezdil, rok výroby a který kolář ho dělal.


Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 14- Kč nebo za 9- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 5- Kč. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis - Řezačka na řepu stojanová. Praktická černo-šedá ruční krouhačka na řepu. Doporučujeme pro kukuřici, řepu , brambory a zeleninu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klasická krouhačka řepy na nohách , vyráběná mnoho let.


Povrchová úprava syntetickou barvou, krouhací buben nemá povrch. Vkládací horní otvor - 25cm x 27cm. Po krouhání je dobré propláchnout buben vodou, šťávy jsou agresivní. Ostrouhat mrkvičku vůbec není na škodu. Máte-li po ruce správnou škrabku a struhadlo, pak z ní můžete vykouzlit nejeden kulinářský skvost.


Pro snadnější přípravu pokrmů se vám budou hodit i nejrůznější kráječe. Rozmanité tvary a materiály vám umožní vybrat si přesně ty pomocníky, na které už vaše kuchyň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky