pátek 25. ledna 2019

Rýč skládací army

Rukavice pro všestranné použití. Spojuje dvě funkce v jednom - lze. Army rýček v malém provedení si můžete přibalit do jakéhokoliv zavazadla, i do batohu menších rozměrů a můžete se vydat za adrenalinovou zábavou. Vojenská lopatka v polním provedení umožní vykopání okopu, ale také další činnosti.


Odolný rýč vyrobený z kalené bórové oceli, tvrzeného hliníku a plastu. Podle nastavení jeho pracovní části jej můžeme používat jako rýč, nebo jako motyčku. Skládací rýč Fiskars Army lze použít jako rýč nebo motyka.


Součástí balení je i praktické pouzdro pro snadné a bezpečné. Snadno se skládá a rozkládá. Rýč s kalenou čepelí, tvrzeným hliníkem a speciálním odolným plastem. Pro praktické přenášení disponuje plátěným pouzdrem. Recenze na skládací lopatku od firmy Extol.


Materiál pouzdra je nylon. V poměru cena výkon je excelentní. Koupil jsem ji za 190Kč. Je dodáván v sadě s praktic. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vhodný a praktický do přírody - dvojí funkce - jako rýč a jako motyka.


Porozhlédněte se trochu v této kategorii, pokud hledáte skládací rýč nebo vhodné nářadí v podobě lopatky. Má dvojí funkci a lze ho využít zároveň jako motyčku. Rýč se hodí především do přírody, do kempů, apod. Kč 27Kč včetně DPH.


Odolný skládací rýč s kalenou ocelovou čepelí je vyroben z tvrzeného hliníku a speciálního odolného plastu. ARMY od 2Kč - Heureka. Rýč má dvojí funkci a lze ho využít zároveň jako motyčku.


Rýč je trvanlivý, vyrobený zkalené bórové oceli, tvrzeného hliníku a odolného plastu. Dvojí funkce – jako rýč a jako motyka. Je možné jej použít jako rýč i jako motyku. Trvanlivý rýč s kalenou čepelí, tvrzeným hliníkem a speciálním odolným plastem. Plátěné pouzdro pro praktické přenášení.


Dodáván v nylonovém pouzdře v maskovací barvě. Hmotnost: 3g, s pouzdrem 4g. Využívají se zejména pro tvorbu zákopů či střeleckých okopů. Objednávky standardně vyřizujeme. Vypadají jako malý rýč a byly běžnou součástí takzvané malé polní vojáků v mnoha válkách.


Situace kolem koronaviru aktuálně v magazínu. O nás Slevy a výhody Magazín Kontakty. Cena s DPH Dodání do - dnů.


Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky