středa 16. ledna 2019

Mechanické ruční počítadlo

Neoblíbenějším modelem jsou klasické mechanické ruční počítadla, které mohou být jako model k zavěšení či do ruky, nebo clicker s podstavcem na přišroubování k pevné podložce. Specialitou jsou navíc digitální počítadla s páskem k připevnění na prst. S tímto přístrojem můžete přesně registrovat všechn.


Efektivní pomůcka pro rychlé manuální počítání, které je nejčastěji používané v letadlech, neboť ho letušky využívají pro přepočítání cestujících na palubě. Mechanické ruční počítadlo JN28 roky záruka VOLTCRAFT.

Digitální ruční počítadlo impulzů s nulováním. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Ruční čítač je určen pro sčítání dat nebo osob a je tak dobrým pomocníkem například při kontrole stavu nebo skladové inventuře. Skladné pochromované kovové. Ruční počítadlo k počítání používá mechanickou páčku, která se palcem stiskne a tím se započítá jeden klik.


S pomocí Chick clickeru není s počítáním kusů problém.

Spočítat vše je někdy problém. Kvalitní zcela nové ruční mechanické počítadlo. Vlastnosti počítadla:- lehké, praktické, dobře se drží v dlani,- pro anketéry: snadno spočítáte množství zákazníků,- pro letušky: lehce zjistí počet pasažérů,- pro obsluhu zájezdů, školních výletů a letních táborů,- vhodné při inventarizaci,- pro sčítání předmětů při produkci,- pro organizátory. Počítaldo otáček, počítaldo zdvihů a počítadlo impulzů v mechanické podobě najdou své uplatnění v prostředí, ve kterém není k dispozici, nebo není žádoucí zdroj energie.


Tato měřidla nakoupíte spolehlivé, kvalitní a za dobrou cenu na e-shopu Ambra. S odšroubovací upevňovací deskou (Ø mm) pro montáž na stůl. Akce, slevy a novinky na váš e-mail: Jméno a příjmení. Sledujte nás na Faceboo. Ruční mechanické počítadlo - Heathrow Scientific.


Po straně hlavice je umístěno resetovací otáčecí kolečko. Počítadlo - mechanické ruční počítadlo kusů se čtyřmi číslicemi. Kovová skříň, pojistný kroužek, hmotnost 70g.


Je to skvělý pomocník při inventurách či zjištění návštěvnosti. Hlavice počítadla je plastová s kovovým vyklápěcím okem pro zavěšení clickeru. Máte zájem o zasílaní informací o novinkách, slevách a cenových akcích?


Určeno pro lesnictví, ale použití počítadla je.

Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Cena nyn í (s DPH): 3300Kč. Více než 5ks k dispozici.


Zboží doručíme do pracovních dnů na V. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner. Ideální pomůcka na inventury, pro tazatele, letušky, pracovníky u výrobních linek, pro organizátory výletů nebo sportovních akcí, tedy všude tam, kde je třeba rychle a přesně počítat kusy nebo lidi. Elektrické ruční nářadí Kovoobráběcí stroje Dřevoobráběcí stroje. Počitadlo zdvihů mechanické středního rozsahu, Ať vám nic neu.


Kompaktní počítadlo pro zjišťování počtu kusů, evidování pohybových procesů, počítání kusů výrobků u výrobních strojů a mnoho jiných mecha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky