středa 23. ledna 2019

Dřevěná krabička

Dřevěná krabička

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Free Shipping On Orders Over £45! Produkt obsahuje varianty. Dárková krabička na šperky s logem firmy.


Dřevěná krabička

Dřevěná krabička je decentním doplňkem Vašeho dárku, nebo reklamního předmětu. Naleznete zde krabičky na alkohol, fotografie nebo čaje. Využijte u nás také laserového gravírování a krabičku ze dřeva si nechte označit Vaším logem nebo osobním věnováním. Vítejte na stránkách dřevěné krabičky firmy HABAčeK s. Zakázková výroba krabiček ze dřeva, boxů, displejů a jiných drobných dřevěných výrobků je naším úspěšným a dlouhodobým projektem.


Je určená na skladování koření, ale také se hodí na olej nebo ocet. Rozměry 5x10x2cm. Krásná dřevěná šperkovnice připravena pro další. Vyrábíme je z borovicového dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vybíráme. Nejčastěji používaná jako dekorace domova, nebo originální balení dárkového balíčku.


Dřevěná krabička

Vnitřní rozměr: x 8. Krabička má široké využití. Můžete do ních schovat vaše cennosti, podklady. Barva : kombinace bíla s hnědou. Skvělá hračka pro zdokonalování jemné motoriky.


V nabídce neleznete dřevěné krabičky v různých velikostech a provedeních. Nejširší nabídka dřevěných krabiček od malých rozměrů až po velké dřevěné krabičky. Tato se našla při vyklízení a je v hezkém a zachovalém stavu viz - foto. Woodturning log to a flowers art!


Dřevěná krabička

Geniální, stylová, dřevěná krabička , kterou doma využijete na tisíc způsobů. Do nového roku vám přejeme hodně lásky od milovaných, mnoho přátelství od pravých přátel a úctu a uznání od všech, kterých si. Vychytaná dřevěná krabička na kapesníky.


Dno krabičky je ošetřeno sametovým povrchem, které brání poškození Vašeho nábytku při manipulaci. Vhodné i jako ŠPERKOVNICE nebo jako krabička na karty. Nelakovaná dřevěná krabička vhodná k nabarvení nebo nazdobení.


Velmi pěkné a kvalitní provedení z masivu. Ideální doplněk pro výrobu rekvizit. Vyrobeno v České republice.


Ručně vyrobená dřevěná krabička doplněna skrytými magnety, které zajišťují snadné otevírání. Pracujeme s přírodními materiály a každý kousek je originál. Fotografie produktu je ilustrační.


Na našem e-schopu si můžete vybrat z velkého sortimentu krabiček nejen pro p. Primárně tato dřevěná krabička grafiku neobsahuje, ovšem vylaserování loga, jména, věnování apod. Stačí si vybrat, je-li to Tvé přání!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky