středa 23. ledna 2019

Krbová zástěna proti teplu

Krbová zástěna třídílná mod. Třídílná krbová zástěna na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Izolační zástěna proti sálavému teplu Izolační zástěna proti sálavému teplu „tzv. Spolehlivě odizoluje předměty v blízkosti tepelného zdroje a odráží nežádoucí teplo zpět do volného prostoru.


Tepelná zástěna v obvyklém složení pak zajistí velkou reflexi tepla a tím lze za tepelnou zástěnou očekávat podstatný rozdíl vůči teplu od kamen.

Měřením jsme ověřili, že na odvrácené straně tepelné zástěny je teplota o málo vyšší než teplota v interiéru a tím je uchráněný předmět či rostlina. Je určena k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do °C. Zástěna za kamna REFLEX 92x61cm se stoj. Rozměry desky 92xcm.


Prodám,klasickou,starožitnou,puvodní, plechovou zástěnu kamen či pilináku. Slouží k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do 100C na jeho povrchu. K předokenní, ale neviditelné ochraně proti přemíře slunečních paprsků patří i reflexní a termoizolační fólie, které se aplikují na sklo oken zvnějšku.


Zatímco reflexní fólie sluneční paprsky víceméně pouze odrážejí, termoizolační typy brání také úniku tepla z bytu ven.

Veškeré informace o produktu. Oheň je dobrý sluha, ale špatný pán. S krbovou zástenou ochránite váš domov pred požiarom.


Zástena je vyrobená z kvalitného materiálu s elegantným dizajnom. Aukro Dům a zahrada Stavebniny Vytápění Krby. Velice praktická zástěna na balkon , chrání jak proti větru , tak proti dešti. Třídílná zástěna ke krbu na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům.


Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie M. S kozubovou zástenou ochránite váš domov pred požiarom. Jednodílná krbová zástěna na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Nezbytný doplněk v případě otevřených ohnišť.


Dvouplášťová krbová kamna od slovenského výrobce Thorma. Kamna mají přívod vzduchu na oplach skla a sekundární spalování. Plášť kamen je smaltovaný, boční stěny jsou lakovány žáruodolným šedým lakem.


Přikládací a popelníkové dveře jsou z velmi odolné litiny, upravené odolnou barvou proti teplu a otěru. Naleznete u nás prakticky vše, od domácích potřeb,vše pro dům a zahradu,masážní lehátka,škrabací stromy pro kočky,fitness,camping,masérská lehátka,poštovní schránky a mnoho jiných výrobků.

Horní plotna je opatřena křížovou štěrbinou. Tato umožňuje horní části potřebné dilatace vlivem změny její teploty. Z uvedených štěrbin nevychází kouř, přestože je přes ně vidět do spalovacího prostoru. KARMA SENSE ZP - plynový krb. Volně stojící plynová krbová kamna, která jsou určena pro vytápění místností až do velikosti kolem 1m³.


Na rozdíl od klasických krbů na pevné palivo lze u plynových krbových kamen nastavit požadovanou teplotu v místnosti, kterou plynová krbová kamna automaticky udržují. Protipožiarne materiály nemusia byť a často ani nie sú z tohto hľadiska odolné proti teplu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky