pátek 25. ledna 2019

Ocelová pánev první použití

Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Ocelovou pánev, aby vám dobře sloužila a nic se na ní nepřipalovalo, musíte doma nejdřív tzv. Nebojte se, je to snadné. Jak na to, uvidíte na krátké. Tyto pánve nepatří do myčky.


Ocelová pánev první použití

Klidně je po použití vydrhněte i jarem a drátěnkou, ale před uložením do skříňky kápněte trochu oleje a rozetřete ubrouskem. Když pánev dáte na sporák, pusťte plotýnku na největší výkon a počkejte, až se z pánve začne mírně kouřit. Pak teprve na ni položte. Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Profi ocelová pánev de Buyer Carbone o průměru 28cm je kvalitní ocelová pánev vhodná na indukci.


Pánev de BUYER - MINERAL B ELEMENT. Odolná ocelová pánev od francouzského tradičního výrobce de Buyer obohacená o vrstvu včelího vosku. Tato vrstva zabraňuje oxidaci povrchu a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Poté dobře pánev osušte papírovou (či jinou) utěrkou. Nalejte do pánve olej do výšky cca.


Tato ocelová pánev není vhodná do myčky. Stejně jako v předešlém případě je pánev tvořena z kvalitní přírodní oceli opatřené voskovaným povrchem pro zachování nepřilnavosti a živin v jídle. Stěny pánve o síle mm jsou odolné vůči mechanickému poškození a ohybu. This feature is not available right now.


Please try again later. Postupně povrch aplikoval i na další kuchyňské náčiní a revoluce ve vaření byla na světě. Během své dlouhé historie přišla značka s obrovským množstvím. Speciální povrch na bázi včelího vosku zajistí nepřilnavost, která se používáním ještě zdokonaluje.


Ideální pro grilování a zhnědnutí ingrediencí. Mísa je vhodná pro použití s indukčními varnými deskami a troubou bezpečnou do 2° nebo značkou plynu 6. Díky čemu je pánev vhodná na indukční sporáky? Je totiž tvořena z kvalitní oceli.


A právě ocelové pláště a speciální ocelová dna jsou podmínkou k tomu, aby pánev na indukci fungovala. Kromě odolné oceli je tato pánev vybavena speciálním nepřilnavým povlakem, díky němuž se jídlo na pánev nepřichytává. Podle čeho pánev vybrat?


Ocelová pánev první použití

První , co rozhoduje, je rozhodně velikost, konkrétně průměr. Klasické varianty tohoto nádobí mají průměr o velikosti centimetrů, popřípadě. Specialista na grily, výstavní prodejna s plochou 250m osobní přístup. Rádi zodpovíme Vaše dotazy a poradíme s výběrem! Navštivte náš eshop nebo kamennou prodejnu grilů a doplňků pro grilování.


Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Mytí pánve - Myjte v horké vodě, nenamáčejte ji dlouho a po umytí pečlivě osušte. Perfektní vybavení pro smažení na grilu, na přípravu chutných snídaní, omelet, bramboráků, na veškerou zeleninu a přílohy.


Stabilně přinýtované litinové držadlo. Vhodná pro použití na všech typech grilů, sporáku, indukčních deskách i do trouby. Velká ocelová pánev je vhodná jen pro použití na plynových sporácích.


Získejte slevu na vše ! Zaregistrujte se zde a získáte tak slevu na váš první nákup, ale neváhejte - sleva platí jen do 31.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky