pátek 18. ledna 2019

Vstřikovací čerpadlo ford transit

Ve vstřikovacích čerpadel VPvysokým tlakem paliva typu je generován pouze v jednom pracovním pístem v axiálním směru uvnitř hlavy. L tomuto článku sem se dnes náhodounachomýtl. Třeba se bude někomu hodit. Je to čerpadlo v transitu TD.


M F3FAB 65KW Rok výroby 03. VPvstřikovacího čerpadla je navržen pro práci s motory 2. Originální náhradní díly a příslušenství Ford , Ford Lifestyle Collection, oleje a údržba, mapy navigace Ford. Nabízíme použitá vstřikovací čerpadla na všechny běžné modely vozidel Ford. Aktuální cena a dostupnost originálního dílu na vyžádání. Vysokotlaké čerpadlo Ford Focus, Transit Connect 1. Do vozidel: Ford Focus 1. Palivové vstřikovací čerpadlo Duratorq.


Poradenství po telefonu. Záruka měsíců ale i pozáruční servis. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ford pomenoval svoju dodávku spadajúcu do kategórie Nveľmi príznačne Transit. Ford Transit vstrikovaci cerpadlo najdete a porovnáte na Srovnanicen. Příslušenství: vstřikovače, vysokotlaké čerpadlo , čidla, snímače, turbo, ventil EGR, L klapka sání, spojka, převodovka. Přizpůsobení vstřikovacího čerpadla VPPo výměně za jiné se musí toto čerpadlo spárovat s řídící jednotkou motoru a imobilizeru pro nastartování vozidla.


Na čerpadlo dáme záruku na montáž , popř. Máme i ostatní náhradní díly na veškeré modely Ford , volejte co potřebujete , zašleme i na dobírku do druhého dne. Doprava ZDARMA a doručení již následující pracovní den.


Vstřikovací čerpadlo Citroen, Fiat, Ford , Peugeot 2. Použité originální díly za skvělé ceny si můžete objednat nebo ihned zakoupit v naší prodejně autodílů Ford v areálu vrakoviště v Dobré. DI (F_E_, F_F_, F_G_) 74kW. Všechny produkty kategorie příprava směsi a přeplňování jsou umístěny mezi nádrží a motorem. Jejich funkce spočívá v zajištění správného poměru vzduchu a paliva, který se dostane do motoru. Nové i použité naftová čerpadla.


Hledejte v nabídce náhradních dílů od prověřených prodejců a soukromých osob z celé České republiky. W FORD TRANSIT - Typ motoru SRFA,obsahuje:sací potrubí,výfukové svody, vstřikovací čerpadlo , vstřikovací lištu,vstřikovače,servočerpadlo. Doprava a svoz turbodmychadel,servořízení do 60km zdarma Pokud si nevíte rady, stačí zavolat na níže uvedené kontakty a rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem.


Inzerát na serveru autobazar. Možnost úvěru, leasingu, vyřízení. Re: Vstřiky a čerpadlo Ford Mondeo MK-r.


TDCI KW Tak na ten Kroměříš jsem neslyšel nic hezkého, takže tím pro mě KM padá. Dostal jsem spolehlivý kontakt na pána co řeší ve vesnici vedle Fordy. Vodní čerpadlo a těsnění pro FORD TRANSIT karoserie (FA_ _), 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky