středa 9. ledna 2019

Police do dveří lednice electrolux

Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty. Pasuje do modelů: ZRB836MW ZRB836MW ZRB836MW ZRB836MW ZRB836VW FRB836MW FRB836MW FRB836MW FRB836MW ZRB840MW ZRB840MW ZRB840MW ZRB840MXL ZRB840MXL ZRB840MWZRB836VW. Orientační rozměr poličky: délka police: 475mm (nejdelší místo) šířka přihrádky: 188mm (nejširší místo) výšk.


Police do lednice - Katalog Police do lednice. Dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police , držáky nebo termostaty. Electrolux FreshPlus Iglú Pohlcovač pachů do lednice Některé potraviny v chladničce mají výraznou vůni. Pohlcovač pachů FreshPlus se postará o to, aby si všechny potraviny zachovaly svou čerstvou chuťGel účinně neutralizuje pachy prostřednictvím aktivní látky s postupným uvolňováním. Náhradní díly pro kávovary a espressa KRUPS Objednáváme veškeré dostupné náhradní díly na elektrospotřebiče značky KRUPS Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří čerpadla, hadičky, spojky, kolínka, nádoby na vodu, spařovací jednotky, mlecí ústrojí, písty a ventily.


Nalezeno: 3produkt ů. Pro lepší účinnost umístěte do dveřní police , ne do uzavřeného prostoru. Genuine Electrolux Spare Parts. Pro správné určení police je nutné dodat PNC nebo Prod. Spodní přihrádka - police dveří lednice SNAIGE a PERFEKT. Náhradní díly pro kávovary a espressa KENWOOD Objednáváme veškeré dostupné náhradní díly na elektrospotřebiče značky KENWOOD Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří čerpadla, hadičky, spojky, kolínka, nádoby na vodu, spařovací jednotky, mlecí ústrojí, písty a ventily.


Brandt Candy Electrolux EUROTECH Gorenje Liebherr Perfekt Romo SILTAL Snaig. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Náhradní díly pro kávovary a espressa SAECO Objednáváme veškeré dostupné náhradní díly na elektrospotřebiče značky SAECO Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří čerpadla, hadičky, spojky, kolínka, nádoby na vodu, spařovací jednotky, mlecí ústrojí, písty a ventily. Skladem na prodejně ks v Mikulově dnes.


Nastavitelné koše se zasouvají do dveří chladničky a lze je uspořádat dle vašeho přání. Od výhonků chřestu po košíčky borůvek, vše se pohodlně vejde. Nenašli jste požadovaný produkt? Objednáme Vám rádi jakékoliv díly či příslušenství Beko!


Vyplňte prosím náš poptávkový formulář a my se pokusíme Vám v co nejkratší době objednat u výrobce požadovaný díl, který nemáme aktuálně v nabídce. Těsnění lednice , náhradní těsnění dveří chladničky. Umela police do lednice 2produkt. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru. Prodám velmi krátce používanou poličku na lahve do dveří lednice.


Lednice nám odešla chvíli po zakoupení tohoto dílu. Jsme zde stále pro vás. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu. Prodej náhradních dílů na pračky a vysavače Electrolux , AEG, ZANUSSI.


Popis:náhradní díl do lednice , chladničky Ardo, Beko, Calex, Samsung,. Usazuje se jako spodní přihrádka do dveří lednice. Tato přihrádka slouží ke skladování lahví, krabicových nápojů, mléka. Ideální jsou pivní lahve, mléko, nápoje do objemu cca litru.


Příliš velké lahve (například litrové) doporučujeme uskladnit naležato na skleněnou polici v prostoru chladničky. Snadno tak do ní uložíte velké množství potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky