čtvrtek 17. ledna 2019

Oprava škrábanců na karoserii

Na první pohled se voskovky od klasických dětských příliš neliší, díky chemickému složení jsou odolné a na karoserii dobře drží. Oprava laku na autě s pomocí voskovky je jednoduchá. Stačí voskovkou několikrát rychlými pohyby přejet v místě poškození laku a místo zaplnit po celé ploše. Následně otřete zbytky. Hluboký škrábanec, který zasáhne všechny vrstvy a dostane se až na kovový základ.


Oprava škrábanců na karoserii

I zde platí pravidlo rychlé reakce, nicméně jakákoliv domácí oprava je víceméně vyloučena. Ne že by nebyla možná, brusné pasty, kotouče, barvy, laky a leštěnky jsou k sehnání na spoustě míst. Je ale škoda si jinak pěkné auto.


Přípravky se na první pohled liší cenou, konzistencí a zejména obsahem abrazivních prvků. Ve všech případech ale bohužel škrábance pouze na chvíli schovají, jenže neodstraní,“ krčí rameny Jan Pavlův, který se roky živí v Praze mytím aut. Jak sám dodává, na větší škrábance už si netroufá a volá odborníky.


Po rozleštění ošetříme karoserii ručním nanesením vosku ZDARMA. OPRAVA HLUBOKÝCH ŠKRÁBANCŮ A VRYPŮ ROZSTŘIKEM. Doba opravy trvá den.


Pokud jsou škrábance nebo poškození karoserie většího rozsahu opravíme toto místo rozstřikem. Expresní oprava laku: zaručujeme nekompromisní kvalitu opraveného laku. Využíváno i pro opravy škrábanců laku na zcela nových a předváděcích vozech. Naše technologie opravy autolaku je navíc až o levnější!


Oprava škrábanců na karoserii

Ptáte se, jak je to možné? Naše expresní autolakovna používá nejnovější a naprosto unikátní technologii lakování aut vyvinutou v Německu, s níž je oprava laku a škrábanců na karoserii nejen úžasně rychlá, ale především i 1 kvalitní. This feature is not available right now. Please try again later.


Ako dlho oprava korózie potrvá? Oprava skorodovaného miesta na automobile vám zaberie cca až hodinu času. Pracujte pritom vtedy, keď vonku bude príhodné počasie, to znamená bez dažďa. Odstranění škrábanců na karoserii.


K poškrábání karoserie vašeho vozu může dojít velmi snadno a pro každého motoristu je to velmi nepříjemné. Na miniaturní škrábance postačí vosk. Poškození laku na karoserii patří k nejčastějším drobným závadám, se kterými se můžeme setkat. Běžně je způsobí štěrk, nedbalé otevření dveří, větve keřů na lesní cestě anebo také bouřlivé krupobití. Na druhou stranu, mikro škrábance vám mohou nechtěně způsobit.


Stačí vám smirkový papír, sekundové lepidlo, autovosk, kousek alobalu a fén. Nejdříve sloupněte trochu barvy na místě, které není vidět – třeba u rezervy. Pak napatlejte na škrábanec sekundové lepidlo a zasypte barvou. Aplikujte vosk a na něj přiložte alobal. Fénem pak zahřívejte minutu a půl a nechte chvíli.


Jsme mistři na opravu karoserie aut metodou PDR. Opravíme důlky a promáčkliny na karoserii po krupobití, při parkování, otevírání dveří bez nutnosti lakování. Nejlepší nabídka, nacenění zdarma, záruka, reklamací!


Jsme Master Dent a opravíme vám důlky a promáčkliny na karoserii vašeho auta. SK : Oprava hrdze na karosérii - Vzorkovníky, Ostatné, Brusivá, Tuning spreje, Tmelenie a lepenie, Ochrana karosérie, Univerzálne farby v spreji, Lakýrnický materiál, Kódy farieb autolakov, Leštenie, Autolaky v spreji, Autolaky do pištole, Autolaky na drobné opravy, Postup opravy laku, Náradie a pomôcky, Bezfarebné laky, Odmasťovače a čističe, Výpredaj, Základy a. Fix It PRO - korekční tužka na opravu škrábanců na karoserii auta. Lze aplikovat na všechny barvy laku! Zkuste to a přesvědčte se o neuvěřitelné účinnosti a jednoduchosti sami! Oprava karoserie bez lakování metodou PDR je ideální způsob jak navrátit Vašemu vozu původní vzhled rychle, levně a při zachování původního laku.


Oprava škrábanců na karoserii

A pokud máte havarijní pojištění, pomůžeme Vám zdarma vyřídit pojistnou událost! Oprava promáčklin a deformací bez poškození laku Promáčkliny karosérie způsobené např. Původní barva zůstává zachována.


Pokud jsou na kole hluboké rýhy (např. od kamení), nelze uvedené řešení doporučit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky