pondělí 14. ledna 2019

Dtest sušičky 2016

Dtest sušičky 2016

Pokud chcete urychlit sušení prádla, může se vám do bytu hodit sušička. Nejčastějším typem na našem trhu jsou kondenzační sušičky. Aby se vám investice vyplatila, podívejte se do našeho testu sušiček, kde jsme se nejvíce zaměřili na sušící programy. Tyto sušičky prádlo ohřívají, čímž vniká pára a vzduch se naopak trochu ochlazuje.


Dtest sušičky 2016

Vzniklá směs vlhkého horkého vzduchu se pak odvádí trubicí, napojenou na větrací otvor ve zdi. Sušičky potravin se hodí pro ty, kteří mají na konci léta přebytky ze zahrádky. Sušení je šetrný způsob uchování živin z ovoce a zeleniny. Jablečné křížaly v zimě potěší.


Některé sušičky jsou určeny i pro domácí sušení masa, těstovin nebo květin. Sušičky zatím nejsou v českých domácnostech příliš rozšířené, v posledních letech ale jejich popularita rychle stoupá. Typ sušičky – Prvním zásadním krokem je volba správného typu sušičky. V principu máte dvě možnosti, každá z nich má určité výhody i nevýhody. Trubici přitom nelze napojit na komín nebo vzduchotechniku a. Ventilační sušička – Tento typ sušičky vyžaduje vyvedení větrací trubice mimo dům např.


Stejně jako všechny ostatní spotřebiče i sušičky procházejí technologickým vývojem. Nejlepší kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem. Nyní se spolu podíváme na nejlépe hodnocené sušičky. Spotřeba elektrické energie je 1kWh za rok.


Umožňují vysušit nejen ovoce, ale například i houby, či dokonce maso. Jde navíc o šetrnou úpravu, při které potraviny neztratí cenné živiny a vitamíny. Jejich výběr však může být opravdovým oříškem. Náš srovnávací test proto.


Hlavní charakteristiky velké sušičky potravin jsou: Vhodná na sušení ovoce, zeleniny, hub, bylinek apod. Problém nastává až v případě, kdy si vyberete nekvalitní model. Ten nám může nadělat více starostí než radosti.


I proto jsme sesbírali světové žebříčky, testy sušiček prádla, recenze a hodnocení uživatelů a vybrali jsme ty nejlepší sušičky. Otázku, jestli koupit, nebo nekoupit sušičku si dnes kladou často například ti,. Redaktoři časopisu dTest připravili podrobný test modelů. Všechny sušičky obsahují základní programy pro bavlnu a syntetiku.


Kromě nich existuje široká řada dalších programů, například pro džíny, přikrývky, vlnu, sportovní nebo dokonce speciální outdoorové oblečení. Kvalitní sušičky jsou totiž vybavené speciálními funkcemi proti pokrčení a tím eliminují potřebu žehlení u většiny prádla. Ale existuje i minimum, pod které byste neměli jít. Ideální je koupit pračku s nejméně 8otáčkami za minutu, pokud sušíte bez sušičky. Naopak, pokud nedáte na sušičku dopustit.


Sušička je perfektný nástroj do každej domácnosti. Dokáže prádlo dokonale vysušiť a vyrovnať. Aj preto sme zozbierali svetové rebríčky, testy sušičiek prádla, recenzie a hodnotenia užívateľov a vybrali sme tie najlepšie sušičky. Spravidla sa ale kupujú do domácností, a tomu je teda prispôsobená aj veľkosť bubna. Vyberajte podľa toho, koľko členov je vo vašej domácnosti a či chcete.


Niekto potrebuje misiek, iná domácnosť si v pohode vystačí len so miskami. Informujte sa o tom, či konkrétny výrobca ponúka možnosť dokúpiť ďalšie misky ku konkrétnemu typu sušičky , aby ste potom v prípade potreby mohli zakúpiť ešte jednu misku. Výkon sa začína niekde pri 1W, tie.


Set pračka a sušička nám ušetří spoustu práce a námahy Vybrali jsme tu nejlepší kombinaci pračky a sušičky , která stojí za to Více ve velkém testu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky