pátek 25. ledna 2019

Hrábě na trávu

Zahradní hrábě mohou být na listí, trávu a seno, provzdušňovací, plastové či dřevěné, ale i vhodné pro práci na stavbách. Obecně se liší materiálem a provedením. Chcete mít zahrádku jako ze škatulky? Všechno nářadí včetně hrábí na trávu pořídíte pěkně na jednom místě ? Nebo na brněnské prodejně.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí.

Tyto praktické zahradní hrábě jsou nepostradatelným náčiním při úklidu popadaného listí a shrabování trávy. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Jen tak bude Vaše práce snadná a lehká. Objednejte si hrábě Fiskars, vše půjde mnohem jednodušeji. V naší nabídce naleznete široký sortiment různých nástavců, které lze využít pro všechny zahradní činnosti.


Jistě oceníte kvalitu, kterou Vám hrábě Fiskars mohou nabídnout. A pokud hledáte hrábě univerzální, které zvládnou všechny zahradní práce, jste na správném. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podle určení rozlišujeme univerzální zahradní hrábě , hrábě na hlínu s úzkou hlavou bohatě posetou prsty, případně široké hrábě na listí. Odolné plastové prsty hrábí se skvěle hodí pro hrabání a úklid každé zahrady, přičemž Vám tito společníci budou sloužit po dlouhé roky.


S hráběmi na trávu z řady GARDENA combisystem lze snadno čistit trávník od travních odřezků a listů. Pracovní šířka je cm. Praktická funkce: při hrabání zůstává tráva a listí ve sběrné liště. Již dávno skončily časy sekání trávy kosou a srpem. Nyní si nedovedeme představit údržbu trávníku bez sekačky na trávu.


Pohodlně, prakticky bez námahy, projedeme trávník sekačkou a odpad jednoduše vysypeme na kompost nebo do popelnice na biologický odpad. Kvalitní hrábě vyrobené pro práci na středně těžkém travnatém povrchu. Hrabací část je vyrobena z velice pevného a pružného PBT materiálu. Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění pokročilých marketingových.


Tuhé hroty z vysoce kvalitního plastu u. Dále tu máme hrábě , čističe spár a vytrhávače plevele pro odstranění nevzhledného býlí, které kazí celkovou krásu. Pro hustý anglický trávník je k dispozici vertikutátor. Provzdušní ho a uvolní cestu živinám.


Na úpravu rovnosti trávníku a zpevnění sypkých půd máme válce na trávu. Válením se také zvyšuje.

Nůžky na trávu Fiskars jsou uzpůsobeny tak, aby vám při práci poskytovaly co největší komfort. Vybrat si můžete z několika rozměrů. Hrábě na trávu a listí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky