pátek 25. ledna 2019

Džbán na pivo 5l

Toto zboží je zhotoveno v naší podkrkonošské rytecké dílně v Čisté u Horek. Jedná se o vybrušování (rytí) různých. Montáž pumpičky s pípou nezabere ani vteřin a zvládne ji opravdu každý. Džbán má objem 5l litrů. Sledujte nás na Fcb Vše o nákupu.


Obchodne podmienky Slovensko. Hodí se na pivo , víno i nealko nápoje na jakoukoli zahradní párty. Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek. Patentní uzávěr nedopustí rozlití ani v lednici. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno. Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo.


A nemusí sa jednať len o džbán na pivo , ale aj na vodu. Každé pivo je jiné, každé pivo je z jiného pivovaru. Stupňovitost piv je od 10° do 14°.


Ve výběru jsou pouze světlá nebo polotmavá piva. Minimální trvanlivost piv je min. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu. Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky.


Džbán na pivo 5l

Zhlédněte krátké video o tom, jak se na hrnčířském kruhu vytáčí keramický džbán. Nejprve se potřebné množství řádně propracované keramické hlíny hodí na stře. Tyto síťové identifikátory jsou užívány na základě vašeho souhlasu vyjádřeného prostřednictvím nastavení vašeho internetového prohlížeče. Více informací o využívání síťových identifikátorů včetně informací o tom, jak souhlas s užíváním síťových identifikátorů odvolat, získáte pod odkazem Další informace.


Tenhle skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Skvelý darček pre milovníkov točeného piva! Unikátny sklenený džbán na pivo s pípou - litrov je ideálna pre domáce čapovanie piva. Jednoduchý systém tlakovanie pomocou pumpičky, keramická zátka pre zabránenie zvetraniu, objem pív - best darček pre mužov!


Moderní džbán pro točených piv. Je vyrobený z prvotřídního borosilikátového skla, má dostatečný objem, pojme až točených piv. Kč LSA džbán Basis, 5l , kobaltový, Handmade 1. Detail produktu Do obchodu.


Kč TESCOMA džbán na pivo myBEER 2. V čem džbán na pivo myBEER vyniká? Jaké má džbán na pivo myBEER 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky