pondělí 21. ledna 2019

Plotna na palačinky bazar

Nabízíme širokou škálů ploten na palačinky. Díky našim plotnám na paličky bude jejich vaření této sladké pochoutky nejen zábavou, ale nezapomenutelným gastronomickým zážitkem. Nerezová plotna na palačinky vhodná pro středně náročné provozovny s celodenním provozem. Snadné a rychlé čištění. Veškeré díly jsou z nerezové oceli.


Teplotní rozsah – 300°C. Průměr grilovací plotýnky 4mm. Vlastnosti: snadné a rychlé čištění veškeré díly jsou z nerezové ocel. Plotna na palačinky , nerezové provedení. Praha ulice K Safine bez cisla.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Popis: - použitý cca roky, důvod prodeje uzavření provozovny. Krampouz Plynová plotna na palačinky CGCIChranatá.


Oblíbené kategorie - Potřeby na Zabijačku. Mlýnky na maso Řezačky Masa. Cukrářské a pekařské potřeby. Nože Ocílky Rukavice Zástěry - Koření.


Vakuové baličky Vakuové sáčky Sous Vide vařiče. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Určeno pro nejnáročnější provozovny s celodenním provozem s neomezenou kapacitou palačinek.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Litinové provedení plotny se smaltovanou povrchovou úpravou pro zajištění dokonale hladkého povrchu. Palačinkovač, MojeGastro. Tepelný izolační systém zajišťující největší úspory energie.


Nejlepší internetový obchod pro Snack Food služby - nabízíme stroje pro zábavné občerstvení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám prodejní vozík na výrobu palačinek ale není to podmínka, dole malá lednička, nahoře zabudované čtyři nachlazovací nádoby, spěchá , díky malým rozměrům není problém najít místo a za levný nájem a dětem se vozík moc líbí, velmi rychlá návratnost při výběru dobré akce cca za měsíc, bez plotny ,. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky