pátek 17. ledna 2020

Samosvorné kleště na kulatinu

Malé samosvorné kleště na kulatinu. Tyto malé samosvorné kleště na kulatinu jsou ideálním doplňkem kladkového ramene, které je s oblibou montováno na mechanické vyvážecí a pracovní vozíky za čtyřkolky a malotraktory. Vhodné přívěsy za čtyřkolky naleznete na následujícím odkaze: Přívěsy pro čtyřkolky a. Velké samosvorné kleště na kulatinu.


Tyto velké samosvorné kleště na kulatinu jsou ideálním doplňkem kladkového ramene, které je s oblibou montováno na mechanické vyvážecí a pracovní přívěsy za čtyřkolky a malotraktory. Drapáky a kleště pro nakládání dřeva, klestu, kulatiny, opadů, kamenů a dalších materiálů. Samosvorné kleště Knipex za výhodné ceny.


Značka Knipex se specializuje hlavně na kleště. Pokud tedy hledáte ty správné určitě byste neměli promeškat naší nabídku. Právě teď třeba samosvorné kleště Knipex se slevou až. Obohaťte svou sbírku nářadí o další kleště německé kvality.


Kvalitní samosvorné kleště Yato pro svářeče, klempíře či zámečníky, s plochou dlouhou úzkou čelistí tvaru CD. Pro stroje na nakládání na traktory a nákladní vozidla, rozevření ramen pomocí lana, nebo podobného. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Popis: kleště na dřevo materiál: kvalitní ocel: mm G600: max. Nové, záruka, cena včetně DPH.


Kulatina je uchopována hrotovými čelistmi na dvojitých ramenech. Přepravní uspořádání je zajištěno automaticky fungujícím záchytem. Výchozí Název A-Z Cena od nejdražšího. Vládní opatření z neděle 15.


Kleště samosvorné , autodílna-nářadí. Pomocí nýtovacích kleští můžete připevnit trhací, šroubové i maticové nýty na milimetr přesně. Mohou být rovné i zahnuté. Zahnuté umožňují práci ve špatně přístupných místech. Instalatérské kleště na montáž trubek a dalších vodoinstalatérských prvků.


Uchopení je samosvorné , takže nehrozí sklouznutí sevřené části. Kč 39Kč bez DPH 48Kč 3952. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V, nové pneu, motor po kontrole, rám v pořádku, jednostranný vyklápěč za pomocí hydraulické ruky.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Navíc kleště za trvale nejnižší ceny. Manipulační kleště jako příslušenství čelního kolového nakladače ZL jsou určeny pro zatížení do 8kg.


Jejich konstrukce umožňuje sevření čelistí zajistit, díky čemuž kleště poté drží samy. Využití najdou například při karosářských pracích, výměně oleje a mnoha dalších autoservisních odvětvích. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Nastavení čelistí a jejich tlaku se provádí pomocí kolečka na horní rukojeti, uvolňují se pomocí žluté páčky na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky