pátek 24. ledna 2020

Zapojení indukční desky electrolux

Indukční vaření je to nejúspornější a nejbezpečnější, jaké si můžete ve vaší kuchyni dopřát. Podle připraveného manuálu však zvládnete připravit vše pro to, aby přivolaný odborník měl práci co nejsnazší. Indukční varné desky se přizpůsobí vašim hrncům i pánvím, kterým vždy zajistí rychlý a rovnoměrný ohřev. Bez nádob se varné zóny indukční desky nezahřejí a nevyužitý prostor zůstává chladný i během vaření.


Díky tomu je příprava jídla vždy bezpečná. Zvažujte koupi nové varné desky ? Deska se ani při dlouhém vaření nerozpálí mimo varné zóny a na d. Jestli je u vás bezpečnost na prvním místě, zvolte indukci. Přestala fungovat, koupil jsem Electrolux , který má již pouze 4kabely a je určen k zapojení 400V 2L-1N, nemám tedy co napojit na šedivý kabel.


Díky přesnému ovládání a okamžitým reakcím přejdete od mírného prohřívání k intenzivnímu vaření už za pár sekund. Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska, která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Navíc s co nejmenší spotřebou energie. Vyberte si přesně takovou, která odpovídá vašim představám – indukční , sklokeramickou, elektrickou, plynovou nebo kombinovanou.


Ovládání a zóny stylové indukční varné desky 6Pure se zobrazí až tehdy, když je chcete použít. Pokud nevaříte, její elegantní povrch nerušeně splývá s vaší pracovní deskou. Jsou větších rozměrů a výsledná cena je vyšší. Vymezení plotýnek – na trhu najdete řadu designů a rozložení plotýnek, mnoho typů varných indukčních desek dovoluje vytvořit z několika plotýnek jednu velkou varnou plochu dle tvaru nádoby. K aktivaci stačí jeden dotyk a deska se rozsvítí.


Get Electrolux Spare Parts. Find the Right One for You! Shop Our Selection of Fridge Parts. Vacuum Parts and Accessories. High Quality, Low Price Guarantee. Free Shipping Available. Check Out Electrolux on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Indukční varná deska Electrolux PerfectFit je tenká a můžete ji bez problémů použít i do kuchyňské desky s výškou pouhých mm. Díky systému Optifix ji nainstalujete 3x rychleji. Sklokeramické varné desky s indukcí.


Před uvedením varné desky do provozu si pozorně pročtěte návod k obsluze a. Vestavná keramická indukční varná deska je určena pouze pro domácnosti. Zapojení smí provést jen k tomu oprávněný odborník. Snižují se tak tepelné ztráty a vaření je opravdu úsporné. Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání. Jídlo v hrncích tak bude lehce probublávat, ale nikdy neuteče.


Typový štítek se základnímí údaji je připevněn na spodní straně přístroje. Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí. Některé z nich dnes mají indukční desky automaticky.


Níže najdete výčet možných funkcí, které varné desky nabízejí. Při vaření na indukci připravíte skvělá jídla v kratším čase.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky