pátek 31. ledna 2020

Váleček na těsto s dekorem

Vyvalovačka na marcipán a těsto , stolní šířka válců 31cm. Pootočením válečku můžete vyválet těsto i bez využití těchto zarážek. Kč Goody Woody Embosovaný váleček na těsto Folk Flowers - malý, přírodní barva, dřevo Skladem. Každý kus je díky zbarvení a kresbě dřeva originál.


E-shop s embosovanými válečky nejen na sušenkové těsto.

Originální embosované válečky na sušenkové těsto , marcipán, potahové hmoty a jiné dobroty. Embosované válečky na těsto kompletně vyrobené v České Republice z kvalitního bukového dřeva. Jako jedni z mála vyrábíme i malé zdobené vzorované válečky o velikosti cca cm. Pomocí zdobeného válečku velmi jednoduše otisknete do těsta vybraný motiv a pak už se můžete. Vynikající pro rozválení marcipánu nebo… 1Kč ve obchodech Porovnat ceny i-domacipotreby.


Těsto se na povrch nelepí, můžete použít jen minimální. Dřevěné válečky na těsto jsou vyráběny z kvalitního dřeva a precizně gravírované. Díky tomu jedním tahem vytvoříte netradičně zdobené pečivo.

Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vytvoříte zajímavé sušenky nebo placky.


Váleček klasik 70mm ocelová oska. Dokáže vykouzlit krásné a rovnoměrně tenké těsto. Dřevěný váleček na těsto značky oděl je odolný a vyroben z kvalitního dřeva.


Má tvarované rukojeti díky kterým padne skvěle do ruky. Valecek na testo dekor Hvezda najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vyberte si váleček na těsto s jedinečným vzorem a pusťte se do pečení! Vytlačování vzorů se hodí na marcipánovou hmotu, na sušenky nebo třeba na linecké cukroví. Ne však na kynutá těsta - při pečení z nich vzory zmizí. Náš tip: Aby byly vzory maximálně výrazné, doporučujeme těsto před pečením poprášit moukou či moučkovým cukrem.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.

Responzivní design menu Kategorie Menu. Dekorační váleček s dekorem. Formy a textury plastové na odlévání a vymačkávání ozdob Cukrářská tvořítk. Keramický váleček na těsto velký.


Vzorované válečky s motivem pro otisk do sušenkového těsta, marcipánu či potahovou hmotu. Můžete si vybrat z široké nabídky hotových embosovaných válečků, ne. Na plastovou plochu válečku se těsto lepí méně než naž obyčejný dřevěný váleček , válení těsta i čištění válečku je tak mno.


Než těsto vyndáte, připravte si plech vyložený pečicím papírem a troubu předehřejte na 1°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky