středa 29. ledna 2020

Test praček 2015

Z testovaných praček jich bylo předem plněných s klasickými rozměry, předem plněných úzkých (slim) a praček s vrchním plněním. Pro mnoho z nich platí, že tlak na snižování spotřeby vody a energie se může promítnout na výkonu a kvalitě praní , máchání či odstřeďování. Pro účely našeho testu jsme pračky rozdělili vcelku jednoduše, na pračky s horním a předním (bočním) plněním.


Třetí možnost, pračky se sušičkou, jsme pro tentokrát nechali stranou a pouze se o ní letmo zmíníme. Ve srovnávacím testu praček jsme porovnali více než nejlepších praček a určili vítěze tohoto testu. Sepsali jsme také recenze všech praček a návo který. Nejlepší a nejprodávanější pračky. Nejnovější test časopisu dTest odhalil, že mezi pračkami na českém trhu jsou obrovské rozdíly.


Roční spotřeba energie. Energetická třída sama o sobě nevypovídá o absolutní spotřebě elektřiny, při jejím určování se bere v potaz také kapacita bubnu. Test pračiek zostavujeme vždy z aktuálnych údajov z dôveryhodných zdrojov akými sú napríklad výsledky renomovaných testovacích spoločností.


Prihliadame aj na názory odborníkov a skúsenosti širokej verejnosti. Výsledkom je objektívny test pračiek na základe ktorého sa lepšie rozhodnete v predajni. Vyznat se v rozsáhlé nabídce praček je ovšem téměř nemožné a proto směle využijte námi připravený test automatických praček pro lepší orientaci na trhu. V zásadě ale u praček platí, že čím vyšší pořizovací cena, tím nižší náklady na praní v budoucnosti. Investice do dražší pračky se nám dlouhodobě vrátí.


Chytré hodinky a náramky jsou hit. Tato nejlepší pračka s bočním plněním je opatřena dveřmi, které se dají otevřít až na 1stupňů, což usnadňuje vkládání a vytahování prádla z bubnu. Najlepšie a najpredávanejšie práčky.


Nabídka praček na trhu je široká a na první pohled vypadají všechny téměř stejně. Recenzie a test práčok vč. Abychom zjistili, zda se mezi jednotlivými modely najdou rozdíly, poslali jsme. Test automatických praček s přední i horním plněním.


Projděte si detailní recenze praček. Na co se zaměřit při výběru. Spredu plnená práčka vyniká na prvý pohľad designom, ktorý sa vyznačuje zaoblenými líniami a jednoduchým. Přinášíme vám test praček pro rok 20s recenzemi a hodnocením.


Test rozdělen do kategorií praček s horním plněním, předním plněním a praček se sušičkou. Obrovskou výhodou těchto praček je variabilita velikostí. Můžeme vybírat mezi pračkami menšími, které pojmou kolem kg prádla, až po pračky větší, jejichž kapacita může dosahovat až kg.


Mezi hlavní výhody předem plněných praček rozhodně patří větší kapacita bubnu pro prádlo. Při sestavování žebříčku jsme volili nejlepší automatické pračky na základě testů časopisů (jako je např. dTest), různých organizací a také názorů zákazníků. Do testu praček vybíráme nejčastěji automatické pračky s předním plněním. V naši databázi najdete i pračky kombinované se sušičkou. Testujeme účinnost pracích programů na bavlnu, syntetické, případně smíšené prádlo.


The tests would have likely taken place over 3-days.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky