čtvrtek 16. ledna 2020

Warmpeace drake

Helmassa ja hihansuissa on lycraresori. Takki on DWR-käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi. BUNDA VERNON Lehká pánská péřová bunda s kapucí.


BUNDA TACOMA LADY Lehká dámská péřová bunda s kapucí. Se sai alkunsa kun pieni ulkoilusta innostunut ryhmä alkoi valmistaa untuvavaatteita ja -varusteita omaan ja ystäväpiirinsä käyttöön. Pian pieni ja innovattivinen yritys nousi suuremman kuluttajakunnan tietoisuuteen ja tuli tunnetuksi. VESTA ALAMO Lehká péřová vest. Pánská ultralehká péřová vesta z materiálu Colibri DWR.


Kombinace nízké váhy a vysoké hřejivosti peří předurčuje bundu buď jako zateplovací vrstvu, nebo samostatnou vrchní vrstvu. Díky integrovanému obalu zabere v batohu minimum místa. Obvod límce lze regulovat pružnou tkanicí. Pro vytvoření maximálního tepelného komfortu je. Vybrali jste skvělý produkt, ale ten již není v naší nabídce.


Pravděpodobně proto, že už se nevyrábí, nebo je dlouhodobě nedostupný. Nebuďte z toho smutní a podívejte se na pro. Befolkningen var begyndt at få øjnene op for de gode klatre-, ski- og vandremuligheder (begrebet outdoor var endnu ikke opfundet!).


Zateplovacia vrstva, ktorú vďaka minimálnym rozmerom môžte mať vždy zo sebou. Skvělá volba pro všechny příznivce outdoorových aktivit! Her får du en vest der, der med den lave vægt, er let at have med dig overalt. Péřová bunda WARMPEACE Drake olive Unisexová ultralehká péřová bunda z materiálu Colibri DWR. Kačacie perie ako výplň bundy je ľahké a vysoko hrejivé a bundu môžete využiť ako zatepľovaciu vrstvu alebo ako samostatnú vrchnú vrstvu.


Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään. Warmpeace DRAKE VEST Miehet. Konstrukce, uspořádaná do malých úzkých komor umožňuje vytvořit přiléhavý střih, přesně kopírující postavu. Je přímo určena jako spodní vrstva zajišťující tepelný komfort a já sám ji označuji za bundu.


V tomto elektronickém doprodeji naleznete výhradně výrobky, které nejsou součástí naší aktuální nabídky. Jde o jednorázové příležitosti, často v počtu několika málo kousků. A kacsatoll töltőanyag könnyű és nagyon meleg.


A kabátot használhatod szigetelő rétegként vagy külön kabátként. A Drake kabát zsebbe varrt huzattal is rendelkezik, melybe egyszerűen becsomagolható az egész. Je vyrobená z materiálu Colibri DWR. Hlavní výhodou tohoto materiálu je, že výrobky z něj jsou oproti srovnatelným produktům více než o polovinu skla. Ideální jako zateplovací vrstva, případně i jako vrchní vrstva, díky kombinaci nízké hmotnosti a hřejivosti kachního peří.


Díky nízké hmotnosti a vysoké hřejivosti peří je vesta vhodná buď jako zateplovací vrstva, nebo samostatná vrchní vrstva. Pánské vesty) Hodnocení produktu: (). Vesta váži iba 2gramov a je zbaliteľná do malých rozmerov vďaka prepravnému obalu, takže ju môžete vždy nosiť v batohu pre prípad ochladenia, alebo pre dlhšie prestávky počas túry, či ako ďalšiu vrstvu po skončení športovej aktivity.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky