středa 15. ledna 2020

Stojan pod notebook

Discover Our Curated Range Of Beautiful Designs. Line Dotted Or Plain Paper. Unpersonalised Notebooks Available. Free Shipping Available. Check Out Notebook on eBay.


Stojan pod notebook

Fill Your Cart With Color today! Umožňují umístění obrazovky ve vhodné výšce a zajištění dodatečného prostoru na psacím stole. Usnadňují organizaci prostoru na pracovní ploše. Podložky a stojany k notebookům. Stojany na notebook na sklade.


AlzaErgo, Hama a ďalších. Skladom 7€ s DPH 8€ 2. Uložiť na porovnanie 3€ Dizajnove-doplnky. Vybírejte z řady možností a vyberte takový stůl či stojan na laptop, abyste mohli pracovat nebo si hrát, kdekoli budete chtít (jenom ve vaně si radši dávejte pozor). Použitím podstavce pod monitor kromě správné výšky monitoru získáte i prostor pod monitorem nebo i další odkládací prostory. Chladiacu podložku vyberajte primárne podľa veľkosti svojho notebooku a podľa rozloženia jeho vetrákov.


Hodia sa v prípade, že sa vám notebook prehrieva, ale aj vtedy, ak používate náročné programy alebo hráte hry. Vetráky chladiacej podložky by mali byť priamo pod vetrákmi notebooku ( pod tými, ktoré nasávajú vzduch). Chladiaci stolík pod notebook Chladiaci stojan pod notebooky do veľkosti až 17. Lze jej také poskládat jako stojan na kancelářský stůl, případně jako jídelní stolek do postele či držák na knihu. Chladící stojan pro herní notebook s tichým, extra velkým a červené osvětleným ventilátorem.


Hliníkové telo a dva mm ventilátory zaručujú dostatočný odvod tepla a optimálne chladenie vašich prístrojov. Nastavitelný stojan pod notebook. Trust Tula Portable Desk Riser Laptop Stand vám umožní změnit polohu při práci s notebookemůžete sedět, ležet i stát.


Stojan pod notebook

Výška stojanu je nastavitelná (24–cm), stejně jako jeho úhel. Součástí jsou vestavěné porty USB 2. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Kancelárske potreby - internetový veľkoobchod s garanciou dodať kancelárske potreby ako kancelársky nábytok, kancelársky papier, kancelárska technika, občerstvenie a drogéria zajtra alebo zadarmo až do vašej kancelárie po celej SR!


Internetový obchod Patro. Celkovo šesť otočných kĺbov (360°) umožňuje nastavenie notebooku do optimálnej polohy pre prácu alebo zábavu a jeho vysoká. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Nemůžete vyplnit toto pole.


Stojan pod notebook

Nová registrace Zapomenuté heslo. Stabilní trojúhelníková konstrukce umožňuje postavení podstavce rohu stolu, gumové nožky zabraňují posouvání po desce stolu. Výška je nastavitelná do tří úrovní tak, aby bylo zabráněno napětí krku a bolestem zad. Klíčovou funkcí tohoto stojanu je prevence bolestí krční páteře a hlavy vlivem nesprávně zvolené výšky obrazovky notebooku.


Podstavec pod notebook I-Spire Podstavec I-Spire z pevného plastu je vhodný pro veškeré notebooky s úhlopříčkou do velikosti 17. Elegantní stojan pod monitor umožňující správné nastavení výšky a předejít tak bolestem svalů a šíje. Elegantní výškově nastavitelný stojan pod monitor, tiskárnu a podobně.


Díky vhodnému umístění na stojan se zlepšuje také cirkulace vzduchu – notebook tedy získává aktivní i pasivní chlazení navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky