pátek 24. ledna 2020

Sencor element p450 příslušenství

Sencor element p4prislusenstvi. Nalezeno: produkt ů. Displej Velikost: TFT Rozliše. Info o zpracování osobních údajů Správce os.


Pouzdro je vyrobeno ze silikonové fólie, která zaručuje zvýšenou odolnost proti škrábancům a drobným pádům při zachování originálního designu telefonu. Příslušenství : kryty, síťový adaptér, USB kabel, sluchátka, návod k obsluze. Baterie do sencor element p450. TFT displej, rozlišení 2x 3pixelů, základní zadní fotoaparát Mpix, FM rádio, slot pro paměťové karty microSD (až GB), 5mm konektor, Bluetooth, DualSIM, 5mAh baterie.


SENCOR (dále jen výrobek). Naším cílem je Vaše spokojenost a proto bychom Vás rádi upozornili na některé důležité skutečnosti: Tyto záruční podmínky se vztahují pouze na výrobky zn. Použitím stránek s tím souhlasíte.


Sencor element p450 příslušenství

Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích. Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli možné obje.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Všechny otázky u nás najdete přehledně na jednom místě. Za skvělou cenu totiž nabízí 5“ IPS displej s qHD rozlišením, čtyřjádrový procesor od amerického Qualcommu a kvalitní 8Mpix fotoaparát s autofokusem a LED diodou, který podává skutečně skvělé výsledky. Nový telefon jsem dostala jako dárek, byla jsem na radu v Tescu, kde mi telefon zprovoznili, ale má úplně jiné ovládání, nevím si s tím rady. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Dobrý dne obávám se že máte chybu v popisku, jelikož tento telefon disponuje fotoaparátem s 8Mpix a ne jen jak je zde uvedeno. EDIT:Papá to celkom slušne batériu?


Výborně vybavený telefon s 4. IPS displejem, rozlišení 540x9px, krycí sklíčko Dragontrail Glass, MPx fotoaparát s autofocusem LED přisvětlovací dioda, přední MPx kamerka, čtyřjádrový procesor s frekvencí 1. GHz, GB RAM, interní paměť GB, slot pro microSDHC (GB karta v balení), Wi-Fi, Bluetooth, GPS, DUAL SIM, FM rádio s RDS, kožené ochranné pouzdro. Element s označením P4a P400. Mohlo by vás také zajímat. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.


Sencor element p450 příslušenství

Parametre a informácie o produkte. Mobilný telefónMobilný telefón s jednoduchým ovládaním, vhodný nie len pre seniorov. Vďaka veľkému farebnému displeju sú zobrazované informácie dobre čitateľné. Veľké oddelené tlačidlá pre jednoduché ovládanie. Funkcia SOS Key zaisťuje bezpečnosť a istotu Vašich najbližších.


Díky tomu dokáže ochránit telefon v případě méně šetrného zacházení. Bezvadně chrání zadní část, čočku fotoaparátu, boční strany a díky přesahu ve přední části – také i display vašeho telefonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky