pondělí 27. ledna 2020

Šatová zástěra bavlna

Hodnocení produktu:. Tříčtvrteční bavlněná šatová zástěra vhodná jako ochranný pracovní oděv. Pohodlnost zajišťuje materiál ze 1 bavlny a volný střih, díky kterému budete mít dostat. Volný střih zaručuje pohodlnost. Dvě kapsy na bocích jsou velice užitečné.


Inzerát šatová zástěra, bavlna , vel. Budějovice, cena 100Kč, od biene. Popis: , šatovka, šíře v. Foltýn je vyrobena v provedení bez rukávů a zdobená bílou paspulkou.


V bocích jsou našité prostorné kapsy. Celá zástěra je propínací na knoflíky. Jako materiál je použité bavlněné plátno ze 1 bavlny. Na bocích jsou umístěny kapsy.


Průramky a kapsy jsou zdobeny paspulkou v barvě límce, límec je pouze na přední. Všechny informace o produktu Zástěra Šatová zástěra dlouhá bez rukávu - bavlna , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Šatová zástěra dlouhá bez rukávu - bavlna. Ilustrační fotografie výrobku slouží pouze pro ukázku střihu a provedení. V nabídce je mix vzorů a barev. Výběr vzoru je náhodný.


Pokud máte požadavek na barevnost, připište jej do poznámky, pokusíme se Vám vyjít vstříc. Vzhledem k různým barevným kombinacím je potřeba zboží vybrat v obchodě. Zástera šatová - dlhá bavlna 01. Vyrábajú sa v rôznych farebných prevedeniach.


Obľúbený produkt Porovnať produkt. Klasik dederon je oblečenie obľúbené najmä pre jeho materiál (1 polyester) ,ktorý sa vyznačuje minimálnym časom na údržbu. Pre jeho chladivý efekt je vhodný aj pre teplé letné dni. Proti zašpinění a promoknutím je vhodná pracovní zástěra z PVC.


Pohliníkovaná pracovní zástěra určená pro pracoviště s extrémními teplotami. Toto jsou tři klíčová slova pro naše krásné šatové zástěry. Zástěra se chápe jako obyčejné pracovní oblečení chránící přední část šatů před znečištěním nebo část oděvu nošenou jako ozdoba. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podívejte se na moje další aukce a můžete ušetřit poštovné. Vám zašlu obratem po ukončení aukce.


V kategorii Zástěry si můžete vybrat z nabídky pracovních, ochranných a profesních zástěr od různých firem. Můžete si vybrat nejen klasické laclové zástěry nebo barmanské zástěry do pasu, ale i zástěry odolné vodě nebo chemikáliím pro různé profese.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky