čtvrtek 9. ledna 2020

Starožitný porcelán cena

Vyměňte svůj nový porcelán za starý. Je libo Míšeň či Brusel? Na Aukru najdete širokou nabídku starožitného porcelánu. Cesta porcelánu z Asie do Evropy byla otevřena v 15.


Mezi oblíbené porcelánové starožitnosti uveďme alespoň.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zobrazuji 1–z produktů. Závěsná porcelánová kropenka s kvítkem 2. Ostatní starožitný a umělecký porcelán. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Porcelánový servis, čajový nebo kávový servis, porcelánové hrnečky, vázy, sošky, talíře, dózy, kropenky, válečky, stahovačky,. V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky. Starožitná plastika,starožitné obrazy.

Osobný odber vo Vsetíne, alebo kuriérom po dohode. Poštovné podľa cenníka Českej pošty. Možná iba platba na účet,na dobierku neposielam. Pokud jste zatoužili mít ve své domácí výbavě kvalitní a originální kusy skla a porcelánu, pak si jistě vyberete z naší široké nabídky starožitného skla a porcelánu. Krásné a originální kusy na nás vždy dýchnou atmosféru dob minulých.


Jde český krajan českou historickou Prahou a na. Přestěhovali jsme se do nových prostor! Porcelán , porcelánové sošky, staré hrnky, starožitný porcelán Porcelán , porcelánové sošky, staré hrnky, starožitný porcelán. Rozhodli jste se nabídnout starožitný nábytek k prodeji?


Firma Výkup- Antik se zaměřením na starožitný nábytek a starožitnosti Vám starožitný nábytek a starožitnosti ocení a případně odkoupí. Výkup-Antik se zaměřuje na výkup starožitného nábytku po celé České republice. V tejto sekcii ponúkame porcelánové servisy, taniere, porcelánové sošky z kvalitných svetových porcelánok Rosenthall, Maisen, Hummel, Royal dux, Ens atd. Art deco Lampa Pierot a Kolombína 65€ Art deco.


Odkoupíme starožitný porcelán a keramiku. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Vše, co zde v tuto chvíli vidíte, je kvalitní český porcelán , vytvořený ve Studiu Malíská.

Tyto výrobky jsou vyráběny a dekorovány pomocí speciální technologie vtavných barev, které jsou vhodné pro používání do myčky i mikrovnlné trouby. Vyrábíme kvalitní český porcelán od Bohemia Porcelán , který vyniká svými dekoracemi a materiálovými vlastnostmi. Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. Foto je ilustračni Mám daleko vice ks a vzoru cena dohodou.


Kvalitné sklo a keramika ako doplnky do domácnosti za najlepšie ceny v online. Predamks porcelanove hrnceky zo 60tych rokov. Predám krásny starožitný drevený tanier na zavesenie na stenu. Prodám starožitný ohřívač v krásném zachovalém stavu. Doporučuji do dobového interiéru - těžko sehnatelná věc.


Funkčnost neznámá, ale celý ohřívač je ve velmi pěkném stavu, byl pečlivě skladován. Spirála pravidelná, vše vypadá, že je v pořádku. Napojení na 220V, kabel lze jednoduše se. Materiál (technika): malovaný porcelán s dekorem volavky.


Náš antik nabízí starožitný nábytek, starožitnosti , retro nábytek a stylové bytové doplňky, obrazy, lustry, svítidla, koberce, sklo a porcelán. Porcelán na predaj a kúpu za najlepšie ceny , online inzercia porcelánu. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Prodej starožitností v Praze a okolí.


Je nutné potvrdit povinné souhlasy. Hledat ve zboží Hledat v článcích. Přihlášení Nová registrace. V našem on-line katalogu starožitností najdete v tuto chvíli 5položek.


Jedná se o porcelán , 1ní stav-viz foto, kat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky