čtvrtek 30. ledna 2020

Svicny ze sklenic

Vítám Vás u mého prvního videa. Doufám že se vám bude video a těším se u dalšího. Dejte like, odběr a komentujte. Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice?


Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace. Pokud se bojíte sklenice zavěšovat, stačí je ja.

PÁSKY LZE ZE SKLA ODSTRANIT BEZE STOPY. Lepicí pásky jsou tenké a dokonale splynou se svým podkladem. Výroba svícnů ze sklenic , super způsob jak využít staré sklenice.


Rozsvícené svíčky a výroba svícnů je pro nás spojena především s adventním a předvánočním časem. Dny se krátí a my se snažíme o vytvoření příjemné domácí atmosféry. Hledáte inspiraci na lucerny ze zavařovacích sklenic ? Kreativní projekty využívající zavařovací sklenice jsou čím dál oblíbenější.


Není se čemu divit – zužitkujete sklenice, které by jinak zbytečně zabíraly místo ve skříních, a vyrobíte z nich krásné a jedinečné dekorace do bytu nebo na zahradu. Později se svícen stal dekorativním prvkem, který tvoří útulnou domácí atmosféru.

Plápolající malý ohýnek navozuje zimní atmosféru a krásně zútulní byt. Pěkný svícen si můžeme vyrobit ze starých sklenic nebo zavařovaček. Několik očištěných sklenic. Je potřeba je opravdu umýt od lepidla, jinak barva nedrží a vytváří krabatý povrch.


Pokud použijete roztřepený, tak bude na sklenici více nalepen a linky budou střapaté. Pokud hladký, budou linky přesné a čisté. Teplo a světlo svíček navodí tu správnou vánoční atmosféru, a proto by ve vaší domácnosti neměly chybět krásné svícny.


Originální si můžete podle našeho vzoru vyrobit i ze skleniček na víno nebo sekt! Na výrobu svícnů ze sklenic potřebujete obyčejné zavařovací sklenice, přírodniny - nasbíráme například podzimní listí, dozdobíme třeba pěnovými lístky (balení ks barevných lístků vyjde asi na 1Kč), stuhou, jutovými provázky nebo stuhou z juty. Výroba vánočních svícnů ze starých zavařovaček Do ozdobených svícnů umístěte čajovou svíčku. Umělý sníh je založený na vodě, takže při pálení svíčky vám bude jemně mizet, ale to vůbec nevadí, lze ho kdykoliv dostříknout.


A pokud se vám přestane zasněžení líbit, stačí vzít hadřík a otřít sklenici. Prozkoumejte nástěnku „vánoční svicinky že sklenic “ uživatele stastnapavli na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Svícny, Dekorace a Výzdoba. Svícny z velkých zavařovacích sklenic , – Kč: Prodám svícny z velkých zavařovacích sklenic , různé druhy viz foto. Zkuste si vyrobit tyhle krásné a jednoduché podzimní svícny, jsou krásnou.


Skleněný poklop ze sklenice na víno a svícen z lahve od oleje. Sklenic a skleniček je v domácnosti dost a dost. Ty od jogurtů budou v adventním čase již brzy sloužit jako svícny.

Sklenička je natřena stříbrnou akrylovou barvou – nebyl použit štětec, ale kousek houby na nádobí. Svícny ze zavařovacích sklenic můžeme použít pro zpříjemnění letní atmosféry při posezení na zahradě, nebo jako dekorace do bytu v Provance stylu. Levandule je velmi oblíbená květina na výrobu doplňků a dekorací.


Hotové ozdobené svícny ze zavařovacích sklenic jíž jen doplníme vhodnou svíčkou a máme hotovo. Jak ze sklenic vyrobit svícny jako podzimní dekoraci. Vytvořte z něj aranžmá na romantický svícen , kterým si ozdobíte stůl až do zimy.


Budete k tomu potřebovat větší sklenice nebo skleněné hrnky. Barvu si můžete přizpůsobit svým preferencím. Jednoduché svícny vyrobíte ze zajímavých zavařovacích sklenic vyplněných pískem nebo cukrem. Vybrala jsem takové svícny , které ladí s nastávající sezonou babího léta.


Dostala jsem chuť na trochu romantiky, svíčky , víno a tak. A proto jsem se pustila do výroby svícnů ze zavařovacích sklenic. Máte staré soupravy sklenic , které víceméně nepoužívate? S troškou trpělivosti jim MŮŽETE URČIT trochu jiný účel použití, než měly dosud. Ze sklenic na víno vyrobíte pár krásných SVÍCNŮ.


Upravené stojany na svíčky využijete jako dekorativní vázu či stojan na příbor. Adrianko to je dnes krása-moc se mi líbí tvé svícínky ze sklenic -krásný a přitom jednoduchý nápad! Ahoj holky, protože byl nápa aby tu byly články s nějakými návody, tak jsem pro vás jeden přichystala.


Máme tu podzim a každý si pod tímto slovem představí něco jiného, já si u tohoto období představím svíčky, čaje a barevné listí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky