úterý 28. ledna 2020

Turistický vařič dřívkáč

Minimální náklady na provoz, dostupnost paliva téměř všude a snadná o. Redakce serveru Horydoly měla měsíc k dispozici turistický vařič na organický odpad. Zvládá dokonce i mokré dřevo a starou trávu. Přínášíme vám tedy závěry z jeho testování. Oblíbený turistický vařič , který umožňuje snadné vaření na otevřeném ohni bez nutnosti zakládat ohniště.


Univerzální turistický vařič 4HEAT Stove prošel vývojem a nyní Vám můžeme nabídnout jeho druhou moderní verzi z nového ještě odolnějšího a lehčího materiálu (nerezová ocel). Robustní dřívkáč , který vyniká svojí univerzálností, kterou lze dále rozšířit díky volitelnému příslušenství. Dřívláč lze, při použití správných doplňků, proměnit v takřka plnohodnotný sporák a dokonce také pečící troubu.


Turistický vařič DŘÍVKÁČ Firebox GFolding Stove. Součástí vařiče je i praktický bavlněný obal, který lze též použít i jako obal na ešus. Dřívkáč neboli dřívkový vařič je legenda u všech zálesáků a trampů. Dřívkáč se složí z celkem částí a zpět rozloží na jednotlivé plátky, které zaberou v přenosném obalu minimum místa.


Vhodné na líh, dřevo nebo gel. Vařič má různá pojmenování, najdete ho pod názvy vařič na dřívka, dřívkový vařič , dřevovařič či dřívkáč. V zahraničí najdete názvy jako wood stove, survival stove nebo camp stove. Princip je jednoduchý, vařič je vlastně jakési malé přenosné ohniště, ve kterém hoří drobné klacíky.


Velice pevný, stabilní a skládací multifunkční turistický vařič DŘÍVKÁČ BUBÁK je standardně vyráběn z pozinkovaného plechu o tloušťce 1mm. Dřívkáč je přenosný, skoro kapesní, vařič na venkovní i vnitřní turistické vaření. Vařič je možné použít také ve vnitřních uzavřených prostorech s vařičem na. Vařič je vhodný nejen pro pěší, ale i pro moto turistiku a další aktivity. V této kategorii najdete nejrůznější outdoor a camping vařiče na bomby, pevný podpal či benzin.


Vybírejte si Outdoorové vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vařič funguje na jednoduchém principu výhně - vzduch je vháněn do ohniště pomocí dmychadla, které je poháněné V monočlánkem. Vařič je určen pro spalování drobného dřeva - klacíků, šišek, odřezků a podobně. Dřívkáč je nejekonomičtější vařič , neboť palivo pro něj najdete téměř všude. Condor - turistický vařič dřívkáč vařič , který kromě vaření umí i opékat a za chladného večera zahřeje stejně jako malý táborák.


Funguje na principu vhánění vzduchu do ohniště. Spalovat v něm lze drobné klacíky, šišky, odřezky, slámu a podobně. Spotřeba paliva je velmi nízká, dřevo je poměrně výhřevný. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Vařič z nerezové oceli malých rozměrů - dá se rozložit, v batohu zabírá minimum místa.


Je určen pro spalování malých kousků dřeva (klacíků, odřezků, šišek, apod.). TURISTICKÝ SKLÁDACÍ VAŘIČ DŘÍVKÁČ BUBÁK Skládací, multifunkční a dobře skladný turistický vařič DŘÍVKÁČ BUBÁK je standardně vyráběn z pozinkovaného plechu o tloušťce 1mm. Konstrukce umožňuje spalovat klacíky, dřívka, odřezky, kůru, šišky, větve a „vše“ co hoří a najdete to na louce, u silnice či v. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky