úterý 14. ledna 2020

Silikonová forma na rohlíčky

Práce je s nimi mnohem jednodušší a silikon má navíc spoustu kladných vlastností, které vám práci ještě více usnadní. Lze jí používat do mikrovlnné trouby a do myčky. Rohlíčky se k formě nele. Běžně skladem více než 1druhů forem. Plech, silikonová forma na vanilkové rohlíčky už rozebírají maminky na webu eMimino.


Silikonová forma na rohlíčky

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Silikonová forma na pečení ROHLÍČKY ks. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. SILIKONOVÁ FORMA ROHLÍČKY.


Při pečení se Vám těsto nepřipálí, sladkosti snadno vyklopíte. Formy ze silikonu jsou lehké, snadno se s nimi manipuluje, také se dobře udržují a jsou pružné tudíž dokonale skladné. Mezi ně řadíme flexibilitu, měkkost, snadnou použitelnost a omyvatelnost a uspoří nám místo. Hodí se do všech druhů troub.


Silikonová forma na rohlíčky

Počet kusů ve formě: ks Rozměr rohlíčku: x cm. Forma silikonová na vanilkové rohlíčky. Konec pracnému vyklepávání z kovových formiček. Naráz upečete ks pečiva. Lze je využít v klasické plynové či elektrické troubě, v mikrovlnce či dokonce v mrazáku.


Snadné mytí formy v myčce i ručně je samozřejmostí. Lze ji proto bez obav používat opakovaně. Vynikající pro přípravu vanilkových rohlíčků, vhodné též jako forma na čokoládu. Vhodné do všech typů pečicích trub, ledničky a myčky. S touto formou snadno připravíte a upečete ks cukroví v jedné formě a snadno vyklopíte.


Velikost formy: x 1cm. Formy na pečení jsou vyrobeny ze speciálního silikonového materiálu. Je odolná vůči teplotám –40°C. Díky těmto formám bude vaše cukroví kus od kusu stejné a to bez větší námahy. Díky silikonovému materiálu je povrch formy po dvou minutách, po vytažení z trouby chladný, a vy sním můžete bez obav manipulovat.


Praktické, moderní, odolné. Vybírat můžete z klasických forem na rohlíčky , věnečky, či ořechy a mušličky, ale vyzkoušet můžete také tvar mini hvězdiček, které na vánočním stole vypadají prostě krásně. Silikónová forma na rohlíčky ,s ktorou bude pečenie týchto dobrôt radosťou!


Vďaka týmto formám budú vaše cukrovinky kus od kusu rovnaké a to bez väčšej námahy. Vďaka silikónovému materiálu je povrch formy po dvoch minútach po vytiahnutí z rúry chladný a vy s ním môžete bez obáv manipulovať. Několik způsobů, jak si ulehčit se silikonovými formami práci při pečení. Nabízíme různé tvary silikonových forem za super ceny pro každého ! Prezrite si BANQUET forma na rohlíčky silikonová CULINARIA 35x25.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? For shipping to other EU countries visit this page BANQUET Croissant Silicone Mould CULINARIA x 25. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky