úterý 28. ledna 2020

Žárovka do lednice led

Při nočních výpravách do kuchyně bývá lednice jasným cílem! LED žárovky do lednice a digestoře s paticí E14. Představte si ale to zklamání, pokud po minutě šátrání vylovíte okurku místo šišky salámu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Žárovka do lednice led

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. W neutrální bílá žárovka do lednice neutrální světlo - denní Technické parametry: napětí: 2V příkon: 1. W patice (uchycení žárovky): Esvětelný tok: 1lm zá. Do digestoře a lednice Digestoř ani lednička se bez kvalitního osvětlení neobejdou.


Je smutné, je-li v ledničce tma a ještě smutnější, je-li světlo to jediné, co lednička obsahuje. Záruka okamžité výměny. Svítilny, LED panely, reflektory Žárovky a zářivky Náhradní do spotřebičů Náhradní žárovky do digestoře, trouby nebo lednice V této kategorii naleznete náhradní žárovky do domácích spotřebičů, jako jsou pečící trouby , lednice nebo digestoře. V příkon W teplota neuvádí se patice (uchycení žárovky) Esvětelný tok 1lm prodejní obal ks, krabice rozměr × mm záruční doba.


Dosloužila vám žárovka v lednici? Nezoufejte, můžete si pořídit náhradní! Velikost je přizpůsobena vnitřnímu prostoru spotřebičů. W Patice - ESvětelný tok - lm Ekvivalent klasi. Patice je ta část žárovky, kterou se připojuje ke svítidlu.


Rozlišujeme několik typů patic: E27. Jeden z nejpoužívanějších závitů, jehož průměr je mm. Využívají ho téměř všechny zdroje světla s napětím 2V, tzn.


Žárovka do lednice led

Dojde-li ve vaší lednici původní žárovka , pořiďte si kvalitní náhradu v moderním provedení! Philips Philips Žárovka LED klasik, 2W, E1 teplá bílá. Spotřebičová žárovka Philips LED WW Tna speciální účely. Může být použita v chladničkách, mrazničkách a jiných místech s nízkými provozními teplotami. Náhrada běžné sptřebičové žárovky zaručí dlouhou a spolehlivou životnost.


Je vhodný především pro osvětlení lednic. Hodnocení produktu:. LED panely, zářivková a orientační svítidla, LED i halogenové reflektory, vánoční osvětlení, světelné zdroje (žárovky i zářivky), svítilny, čelovky, zvonky, videotelefony a různý spotřebn. Nezahřívá prostor lednice jako klasická žárovka.


U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. Kanlux Led žárovka RAPID LED PRO E27-NW 5W 850lm neutrální bílá. Plné světelné spektrum pro pohodlné bydlení.


Bentech elektronický výcvikový obojek P610. Studené bílé světlo je jasnější ale také ostřejší. Používá se tedy raději tam kde netrávíte delší čas nebo na osvětlení komerčních prostor. Naproti tomu teplé bílé světlo je méně ostré, barva je více do žluta. Edison ale není původním vynálezcem žárovky.


Žárovka do lednice led

Jeho předchůdcem byl Heinrich Göbel, ale výrobou žárovky přímo v. Pravidelným otevíráním a zavíráním lednice se opotřebovává žárovka , která osvětluje její vnitřek, a tak se může stát, že po určitém čase přestane svítit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky